Glamping Norge sept. 2018

Direktflyg från Kalmar 14-17 september 2018.  Haugesund och Haugalandet är kanske Norges bäst bevarade hemlighet som  äventyrsdestination för barnfamiljer. Platsen kallas för Norges vagga och i omlandet kan du upptäcka allt vackert som Norge har att erbjuda i form av fjäll, fjordar, skärgård, vattenfall och pittoreska byar.  Haugesund är "The Homeland of the Vikings" vilket du bland annat kan uppleva på den autentiska vikingagård som finns att besöka. Här erbjuder vi också tillträde till en av Skandinaviens främst äventyrsparker med ziplinebanor och övernattning i "Glampingtält" (glamping = glamorous camping).


Flygningen genomförs med en Bombardier Dash 8 med 80 stolar vilken opereras av det norska flygbolaget Widerö. 
 

Paketet

  • Direktflyg Kalmar - Haugesund t.o.r
  • Hyrbil 4 dagar
  • 2 nättter på Hotell Scandic Maritim **** i familjerum
  • 1 natt i "Glampingtält" 4-5 personer (glamping är en förkortning av glamorous camping)
  • Inträde och garanterad plats under en dag till Höyt & Lavt zipline och äventyrspark

OBS! Pris per vuxen deltagare! Barn upp till 15 år åker med utan kostnad!

Mer information

Upplev den ultimata familjeweekenden i norska Haugesund. Bo i "glampingtält" en natt, där familjen campar ståndsmässigt i ett större tält med riktiga sängar. Spendera en heldag i en av Skandinaviens största zipline parker som har aktiviteter för alla från 3 till 103 år. I Haugalands region visar Norge upp sig från sin bästa sida. En vacker skärgård kan stoltsera med Norges västligaste punkt på den vackra ön Utsira. Färjeläget för att nå Utsira ligger på promenadavstånd från hotellet.  Den mäktiga Åkrafjordens magnifika lanskap kröns av vattenfallet Langfoss som utsetts av CNN som ett av de vackraste i världen.  Naturligtvis är det underbart att njuta av de vita sandstränderna i Karmøyön på en vacker sensommardag  och den  pittoreska byn Skudeneshavn  måste bara upplevas.  I bergslandskapet Etne och Vindafjord finns ett omfattande nätverk av vandringsleder med vidunderliga vyer. Gör som norrmännen och "ta på tur". Eller varför inte besöka en autentisk vikingby?
Den vackra och världsberömda Preikestolen kan nås med hyrbilen och likaså Trolltunga på Hardangervidda. 

Boendet under de första två nätterna sker på hotell Scandic Maritim **** som är beläget centralt i Haugesund och precis vid kajpromenaden. Rummen är moderna och bekvämma  och på hotellet finns flera bra restauranger och barer. En läcker frukostbuffé ingår. Prova gärna en fiskrätt i Restaurang Naustet (Nästet)  och njut av den genuina miljön.
Den tredje natten tillbringas i "Glampingtält" i anslutning till Höyt & Lavt äventyrspark vid den vakra Boknafjorden. Bilfärden dit tar mindre än en timme och ni kör genom ett vackert landskap som erbjuder vidunderliga vyer, spännande landskap, kyrkor och slussar.

Tillval som erbjuds i bokningsprocessen:
Reseförsäkring 4 dagar
Bussutflykt till vikingmuseum

Beskrivning Höyt & Lavt äventyrspark
Parken har fem spår med totalt 78 element och den har Norges enda Zipline på 304 meter med fjordutsikt. I det här vackra området finns också fina grill- och picknickområden. I det mysiga kiosk / café området erbjuds lokal mat och dryck. Här är stämningen lugn och berg och fjordar kan avnjutas.
Miljövänligt och integrerat i den naturliga terrängen
När du går runt parken kommer du att upptäcka att parken är anpassad till terrängen - och inte motsatsen. De träd som används väljs noggrant och övervakas årligen. Träden brukar inte skadas av aggregaten och dessa kan tas bort utan att träden skadas.
Säkerhet i fokus
Gästsäkerhet kommer alltid att komma först. Parken har ett system för uppföljning av installationer och säkerhetsutrustning - kontroll och inspektion på dagliga, veckovisa och månadsnivåer. Alla gäster måste genomgå säkerhetskurser och visa att de har förstått principerna om självförsäkring. Det finns alltid instruktörer i parken som övervakar och ger hjälp vid behov.

Inspireras av filmerna om Höyt & Lavt ziplinepark

 

 

 

Pris från:
7 999:-
Dagar:4
-Flyg t/r Kalmar-Haugesund 14-17 september
-20 kg incheckat baggage.
-Enklare måltid ombord.
-Hyrbil 4 dagar
-2 nättter på Hotell Scandic Maritim **** i familjerum
-1 natt i "Glampingtält" 4-5 personer (glamping är en förkortning av glamorous camping)
-Inträde och garanterad plats under en dag till Höyt & Lavt zipline och äventyrspark

OBS! Pris per vuxen! Barn upp till 15 år följer med gratis!
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/9KalmarGlamping Norge 2018
Pris per vuxen! Barn åker gratis!
Mer än 87 999:-BokaMer information