Vinresa Katalonien

Direktflyg från Kalmar 11 mars 2018. goTO Nordics erbjuder nu en unik upplevelse- och vinresa under en hel vecka. Våra guider, har rest runt mycket i Katalonien, besökt vinhus och gourmetrestauranger, och gjort andra fantastiska upplevelser som de gärna delar med sig av.  Här finns vinregionen Priorat som av föreningen Munskänkarna utsågs till Årets Vindistrikt 2016. Här finns också Penedès som kanske är mest känd för sin Cava  men också Tarragona och Montsant. I ett späckat program kommer du att uppleva en mängd olika vingårdar och ges möjlighet att smaka och lära mer om både viner och det lokala köket. Programmet ger också utrymme för egen tid där t.ex. en utflykt till Barcelona kan genomföras under en dag. Men du kan också ta dig tid att uppleva romerska lämningar eller bara koppla av med en promenad på stranden när temperaturen börjar närma sig behagliga 20 grader eller varför inte utforska egna tapasrestauranger och viner. Det är första gången som en sån här resa genomförs från Kalmar-Öland Airport och vi räknar med att den kommer att bli fullbokad fort!

Prisuppgift kommer inom  kort. Anmäl ditt intresse i genom att boka på väntelista redan nu så har du företräde när resan blir bokningsbar. Bokning på väntelista sker som en vanlig bokning men kostar inget och är inte bindande.

Låt dig inspireras av filmen nedan;
 

I paketet ingår:

Direktflyg Kalmar-Lleida t.o.r.
Incl. 20 kg check in baggage.
Enklare måltid ombord.
Transfer till och från flygplats
Hotell *** med pool centralt beläget i Tarragona 7 nätter
Traditionell katalonsk frukost
Utflykter till olika vinmakare i två vindistrikt
3 rätters lunch under 4 dagar
Svensktalande guider vid ankomst och under utflykter
Möjlighet att boka till fler vingårdsbesök och andra utflykter

 


 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/3Vinresa Katalonien
Resan är inte fullbokad men priset är ännu inte klart. Anmälan via väntelista ger förtur vid bokning men är ej bindande.
Fullbokad, väntelistaBoka på väntelistaMer information