Läckra London

Flyg från Kalmar eller Skellefteå 
Helgen 7-10 december 2018 kan ni ta er till ett av världens populäraste resmål som lockar miljontals besökare året runt.  Ni åker från Kalmar eller Skellefteå tidigt på morgonen och landar i London 12.50 .  Vi reser i en tid då Londons julmarknader och dekorationer får dig att bara älska staden. 
Ett besök i London är inte komplett utan en musikalföreställning. Hos oss kan du beställa biljetter till allt från de senast uppsatta musikalerna till de som spelat oavbrutet de senaste 25 åren, som t ex The Phantom of the Opera och Les Miserables.

Inte mycket går upp emot att se en fotbollsmatch live med spelare i världsklass på de riktigt stora arenorna. Upplev den magiska stämningen på läktaren bland tusentals hängivna fans! Fotboll är den perfekta upplevelsen för alla i familjen! Ett annat"måste" är då att besöka den stora julmarknaden i Hyde Park som du kan se på filmen nedan: 

Men det finns så mycket mer. ”Där gammalt möter nytt ”, så kan London bäst beskrivas.  Här får du ditt lystmäte av historia och kultur. Besök 1700-tals katedralen Westminster Abbey, där flera brittiska kungar krönts. I närheten finns sevärdheter som Big Ben, Brittiska Parlamentet och slottet Buckingham Palace. London är en också en metropol vad gäller nöjen, vi hjälper gärna till med att boka in en musikalföreställning på West End. Besök gärna alla marknader och butikerna i populära Shoreditch.

Brick Lane Market är ett måste om du gillar vintage och streetfood. Området är fullt av designerbutiker, barer och restauranger och på kvällen tar klubbarna och nattlivet över. Hyde Park erbjuder en välbehövlig paus från det hektiska stadslivet. Här finns sjön Serpentine och flera promenadstråk, och för den hungrige finns flera restauranger och caféer 

Pris från:
4 975:-
Dagar:4
Flyg Skellefteå el. Kalmar till London T/R inkl 20kg incheckat baggage
3 nätter på hotell i London inkl frukost
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
7/12SkellefteåLondonweekend St GilesMer än 85 795:-BokaMer information
7/12Londonweekend Fotboll Arsenal-HuddersfieldMer än 811 999:-BokaMer information
7/12Londonweekend Fotboll Chelsea-Man C. Paket 1Mer än 814 999:-BokaMer information
7/12Londonweekend Fotboll Chelsea-Man C. Paket 2Mer än 89 999:-BokaMer information
7/12KalmarLondonweekend från Kalmar Lancaster Gate Hotel85 995:-BokaMer information
7/12KalmarLondonweekend från Kalmar St Giles85 795:-BokaMer information
7/12SkellefteåLondonweekend Lancaster Gate HotelMer än 85 995:-BokaMer information
7/12SkellefteåLondonweekend Lancaster Hall HotelMer än 84 975:-BokaMer information
7/12KalmarLondonweekend från Kalmar Lancaster Hall Hotel84 975:-BokaMer information