Norska fjäll och fjordar sept. 2018

Direktflyg från Kalmar 14-17 september 2018. Den uppskattade resan från september 2017 kommer nu tillbaka i år igen. Haugesund och Haugalandet är kanske Norges bäst bevarade hemlighet som  destination. Platsen kallas för Norges vagga och i omlandet kan du upptäcka allt vackert som Norge har att erbjuda i form av fjäll, fjordar, skärgård, vattenfall och pittoreska byar. Bergensbanen, Hardangervidda, Trolltunga och Preikestolen är alla välkända och kan lätt nås med Haugesund som utgångspunkt.  Haugesund är också "The Homeland of the Vikings" vilket du bland annat kan uppleva på den autentiska vikingagård som finns att besöka. Flygningen genomförs med en Bombardier Dash 8 med 80 stolar vilken opereras av det norska flygbolaget Widerö. 
Du kan välja att köpa en färdig paketresa eller endast flygstol tur och retur.

Paketet

  • Direktflyg Kalmar - Haugesund t.o.r
  • Flygplatstransfer
  • 3 nättter på hotell Scandic Maritim ****

Boka paketet nu och få 50% rabatt på avbeställningsskyddet !
Ordinarie pris 275 kronor, nu endast 137 kronor!

Mer information

I Haugalands region visar Norge upp sig från sin bästa sida. En vacker skärgård kan stoltsera med Norges västligaste punkt på den vackra ön Utsira. Färjeläget för att nå Utsira ligger på promenadavstånd från hotellet.  Den mäktiga Åkrafjordens magnifika lanskap kröns av vattenfallet Langfoss som utsetts av CNN som ett av de vackraste i världen.  Naturligtvis är det underbart att njuta av de vita sandstränderna i Karmøyön på en vacker sensommardag  och den  pittoreska byn Skudeneshavn  måste bara upplevas.  I bergslandskapet Etne och Vindafjord finns ett omfattande nätverk av vandringsleder med vidunderliga vyer. Gör som norrmännen och "ta på tur". Eller varför inte besöka en fyr, precis vid havets kant på Ryvarden, och titta på dansen i det ständigt skiftande ljuset och vädret?  Den vackra och världsberömda Preikestolen kan nås med bil och likaså Trolltunga på Hardangervidda. Eller upplev känslan i Jan Guillos epos Brobyggarna och ta buss och färja till Bergen där Bergensbanen börjar sin klättring över Hardangervidda. Använd dig av vårt förmånliga hyrbilserbjudande och bygg dina egna upplevelser eller boka någon av våra utflyktspaket.
Här kan du se lite bilder från resan som vi genomförde 2017. Boendet sker på hotell Scandic Maritim **** som är beläget centralt i Haugesund och precis vid kajpromenaden. Rummen är moderna och bekvämma  och på hotellet finns flera bra restauranger och barer. En läcker frukostbuffé ingår. Prova gärna en fiskrätt i Restaurang Naustet (Nästet)  och njut av den genuina miljön.

Tillval som erbjuds i bokningsprocessen:
Hyrbil 4 dagar
Reseförsäkring 4 dagar
Bussutflykt till Åkrafjorden och Langfoss
Bussutflykt till vikingmuseum Inspireras av filmen om Haugesund

Pris från:
3 250:-
Dagar:4
Välj
Flyg t/r Kalmar-Haugesund 14-17 september
20 kg incheckat baggage.
Enklare måltid ombord.
eller
Flyg t/r Kalmar-Haugesund 14-17 september
20 kg incheckat baggage.
Enklare måltid ombord
Flygplatstransfer
3 nätter på Scandic Maritim **** inkl. frukost
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/9KalmarNorska fjäll och fjordar 2018
Paketresa inkl. Flyg, transfer och hotell.
Mer än 85 495:-BokaMer information
14/9KalmarFlygstol Norska fjäll och fjordar 2018
Flygstol Kalmar-Haugesund t.o.r
Mer än 83 250:-BokaMer information

Glamping Norge sept. 2018

4 dagarfrån 7 999:-
Direktflyg från Kalmar 14-17 september 2018. Haugesund och Haugalandet är kanske Norges bäst bevarade hemlighet som äventyrsdestination för barnfamiljer. Platsen kallas för Norges vagga och i omlandet kan du upptäcka allt vackert som Norge har att erbjuda i form av fjäll, fjordar, skärgård, vattenfall och pittoreska byar. Haugesund är "The Homeland...Läs mer

Norska fjäll och fjordar sept. 2018

4 dagarfrån 3 250:-
Direktflyg från Kalmar 14-17 september 2018. Den uppskattade resan från september 2017 kommer nu tillbaka i år igen. Haugesund och Haugalandet är kanske Norges bäst bevarade hemlighet som destination. Platsen kallas för Norges vagga och i omlandet kan du upptäcka allt vackert som Norge har att erbjuda i form av fjäll, fjordar, skärgård, vattenfall...Läs mer