Styling i Stockholm!

Flyg från Skellefteå eller Kalmar. En stylist och personal shopper är en person som tar fram det bästa av Dig, så ta med dig kompisgänget och ha en rolig och lärorik helg i Stockholm!

Paketet

  • Flyg T/R Skellefteå - Stockholm
  • Övernattning på centrala Scandic No.53
  • Personal shopper på lördagen 4-6h

Personal Shopper

Hitta din stil med hjälp av en personal shopper som utifrån dina intressen och personligt möte hjälper dig att hitta vad som passar Dig och Din personlighet. Under 4-6 timmar (längd beror på antal personer) blir ni guidade av er egen personal shopper under lördagen.  Stockholmsstylisterna är inte anställd av en kedja vilket gör att er stylist inte är bunden till en särskild butik.
OBS! Minst antal: 3 personer.

Hotellet

Ni bor på supercentrala Scandic no.53 på Kungsgatan i Stockholm. Hotellet har nya och fräscha rum med TV, hårtork, dusch och toalett. Fritt wifi finns tillgängligt i hela hotellet och en rejäl frukostbuffé väntar efter att ni fått sova ut. 

Pris från:
4 590:-
Dagar:3
Flyg T/R Skellefteå-Stockholm 
2 nätter på Scandic No.53
2 x frukostbuffé
1 dag med Personal shopper från Stockholmstylisterna
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
23/3SkellefteåStyling i Stockholm64 590:-BokaMer information

Styling i Stockholm - Avresa Kalmar

3 dagarfrån 3 990:-
Flyg från Kalmar eller Skellefteå. En stylist och personal shopper är en person som tar fram det bästa av Dig, så ta med dig kompisgänget och ha en rolig och lärorik helg i Stockholm! Paketet - Flyg T/R Kalmar - Stockholm Övernattning på centrala Scandic No.53 Personal shopper på lördagen 4-6h Personal Shopper - Hitta...Läs mer