Yogaretreats på Granö Beckasin

Upplev lugnet på Granö Beckasin!

Följ med Yogaretreats Norrland på en återhämtande helg på Granö Beckasin.

I paketet ingår

  • Flyg t/r Kalmar - Skellefteå
  • Transfer t/r Skellefteå flygplats - Granö Beckasin
  • 5 Yogapass med populära Ulrika Cassel
  • Helpension 
  • Övernattning, Ekohotellet 2 nätter

 

Oavsett om du är nybörjare inom yoga eller en erfaren yogautövare så är detta ett retreat som passar dig. Såhär skriver Yogaretreats Norrland om detta retreat som fokuserar på återhämtning: "Just när hösten börjar närma sig sitt allra färgrikaste och vackraste spenderar vi en helg tillsammans för att återhämta oss, komma ned i varv och fylla på. Runtomkring oss har vi Granös vida skogar, tystnad, lugn, och med lite tur bjuder kvällarna på stjärnklara himlar ovanför oss.

Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Ulrika Cassel, och under den här helgen med henne vill vi låta dig pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv. Med hjälp av härlig restorative yoga, yoga nidra och meditation hittar vi vägar att stanna upp och blicka inåt, och skapa välmående både fysiskt och mentalt. Vi äter gott, har utrymme för vila, och allt du behöver göra är att bara vara, och låta dig guidas och fyllas på.

Yogaklasserana under helgen består av både mjuk fysisk yoga och den lugnare restorative yogan – allt för att du ska kunna landa i kroppen och hitta just din återhämtning. Ulrika brukar skapa retreats med mycket kärlek och glädje, så när du reser hem igen på söndagen hoppas och tror vi att du är påfylld med lugn och harmoni och goda känslor, såväl som med övningar och redskap för att bibehålla harmonin och närvaron även i din vardag.

Yogalärare under Retreatet

Ulrika Cassel är utbildad yogalärare såväl som sjukgymnast, med en djup kärlek till både de fysiska och de andliga aspekterna av yogan. Vi är så stolta och glada att kunna erbjuda det här härliga återhämtande retreatet med henne.

”Jag brukar få höra att jag undervisar med mycket hjärta, och att jag lotsar eleverna genom ett äventyr i både kropp och medvetande. Det känns stort, och jag är så tacksam att få dela den upplevelsen med mina elever. Och jag älskar att få hålla retreats, att kunna leverera den typen av processer - att skapa en hel helg vigd åt att förkovra sig, landa och hänge sig i yogans värld. Det är en njutning för mig att få planera helgen, tänka ut och bjuda på tekniker som varit så läkande och utvecklande för mig.”"

Boende & Mat

Vid bokning kan du välja om du vill bo i det moderna men naturnära Ekohotellet eller i det spektakulära fågelnästet, högt upp bland träden. Maten lagas på lokala och ekoligiska råvaror av passionerade kockar som gärna lagar vegetariskt eller veganskt för den som önskar.

I samarbete med Yogaretreats Norrland.

Pris från:
7 499:-
Dagar:3
Flyg t/r Kalmar-Skellefteå
Matigare fika vid ankomst
Privat Transfer Skellefteå-Granö Beckasin
Yogakurs-Återhämtande med Ulrika Cassel 22-24/9
Helpension
Övernattning i Ekohotellet
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/9KalmarYogaretreat 22-24 sept. på Granö Beckasin67 499:-BokaMer information