Yogaretreats på Granö Beckasin

Våren 2016 höll Yogastudion Umeå sitt första yogaretreat på Granö Beckasin i Västerbotten. De blev snabbt väldigt populära och nöjda kundrecensioner strömmade in. Gäster som var nöjda över de duktiga lärarna som gett dem verktyg att ta med sig yogan in i vardagslivet och därmed få en lugnare och mer harmonisk tillvaro. Alla retreat hålls på Granö Beckasin, en ekoturismdestination mitt i naturen precis vid Umeälven. Investera i dig själv och ge vad din kropp behöver, res till Norrland och delta i ett oförglömligt yogaretreat - din kropp kommer tacka dig. 

Paketet

  • Flyg t/r Kalmar - Skellefteå
  • Transfer t/r Skellefteå flygplats - Granö Beckasin
  • Yogapass under 3 dagar med meriterade Yogalärare 
  • Helpension 
  • Övernattning på natursköna Granö Beckasin, 2 nätter

Yogaretreat 22-24 september med fokus på återhämtning

Detta retreat passar dig som är nybörjare inom yoga likväl dig som är erfaren. Maria Bergmark, grundare av Yogastudion Umeå och Yogaretreats Norrland, hjälper dig att så ett frö för långsiktigt välmående, både fysiskt och mentalt. Genom restorative yoga, yoga nidra och meditation kommer du att få verktyg för att stanna upp och blicka inåt, allt under guidning av  den omtyckta och erfarna yogaläraren Maria Bergmark. En helg för dig att pausa vardagslivet och bara fokusera på Dig själv. Mer information om just denna helg hittar du här.

Yogaretreat 6-8 oktober Vinyasa Stresshantering

Det här är helgen för dig som gillar fysisk yoga och som vill lära dig mer om hur du kan använda din kropp för att bemöta och hantera stress. Tillsammans med Yogretreats Norrlands populära lärare Moa Westman kommer du under denna helg att få växla mellan mer fysisk yoga och den lugnare yinyogan, och du kommer även att få praktisera pranayama (andningsövningar) och meditation för att lyfta din yogapraktisering och utmana din koncentrationsförmåga. Denna retreat riktar sig till de som har tidigare erfarenhet inom yoga. För att läsa mer just detta retreat, klicka här.

Boende & Mat

Vid bokning kan du välja om du vill bo i det moderna men naturnära Ekohotellet eller i det spektakulära fågelnästet, högt upp bland träden. Maten lagas på lokala och ekoligiska råvaror av passionerade kockar som gärna lagar vegetariskt eller veganskt för den som önskar.

I samarbete med Yogaretreats Norrland.

Pris från:
7 999:-
Dagar:3
Flyg t/r Kalmar-Skellefteå
23 kg incheckat bagage
Matigare fika vid ankomst
Privat Transfer Skellefteå-Granö Beckasin
3 dagars yogakurs (fre-sön)
Övernattning, 2 nätter på Granö Beckasin
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
15/9KalmarÅterhämtning med Maria Bergmark68 499:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/9KalmarÅterhämtning med Maria Bergmark67 999:-BokaMer information