Yogaretreats på Granö Beckasin

Följ med de omåttligt populära Yogaretreats Norrland på en återhämtande helg på Granö Beckasin i höst. 

Paketet

  • Flyg t/r Kalmar - Skellefteå
  • Transfer t/r Skellefteå flygplats - Granö Beckasin
  • 5 Yogapass med erfarna Maria Bergmark
  • Helpension 
  • Övernattning, Ekohotellet 2 nätter

 

Oavsett om du är nybörjare inom yoga eller en erfaren yogautövare så är detta ett retreat som passar dig. Såhär skriver Yogaretreats Norrland om detta retreat som fokuserar på återhämtning: "Just när hösten börjar närma sig sitt allra färgrikaste och vackraste spenderar vi en helg tillsammans för att återhämta oss, komma ned i varv och fylla på. Runtomkring oss har vi Granös vida skogar, tystnad, lugn, och med lite tur bjuder kvällarna på stjärnklara himlar ovanför oss.

Just när hösten börjar närma sig sitt allra färgrikaste och vackraste spenderar vi en helg tillsammans för att återhämta oss, komma ned i varv och fylla på. Runtomkring oss har vi Granös vida skogar, tystnad, lugn, och med lite tur bjuder kvällarna på stjärnklara himlar ovanför oss.

Retreatet leds av vår omtyckta yogalärare Maria Bergmark, och under den här helgen med henne vill vi låta dig pausa vardagslivet och fokusera helt på dig själv. Med hjälp av lätt skön ashtangayoga, yinyoga, och meditation hittar vi vägar att stanna upp och blicka inåt, och skapa välmående både fysiskt och mentalt. Vi äter gott, har utrymme för vila, och allt du behöver göra är att bara vara, och låta dig guidas och fyllas på.

Yogaklasserna under helgen består både av fysisk yoga och den mer vilsamma yinyogan, där växlingen dem emellan hjälper dig att både få arbeta igenom kroppen och att få landa och ge kroppen utrymme för återhämtning. Vi yogar på en nivå som passar såväl nybörjare som erfarna. När du reser hem igen på söndagen hoppas och tror vi att du är påfylld med lugn och harmoni och goda känslor, och med övningar och redskap för att bibehålla harmonin och närvaron även i din vardag.

Yogalärare under Retreatet

Maria Bergmark är grundaren av Yogaretreats Norrland, arbetar heltid med yoga genom Yogastudion Umeå, och har haft yogan i sitt liv i snart 20 år. Med många långa resor i Asien i bagaget har hon provat det mesta inom yogastilar och yogafilosofi, men har också hittat sin egen väg: Enkelheten.

”Att leva enkelt och inte brusa upp sig över onödiga saker är ganska mycket hur jag lever mitt liv. Jag gillar inte det flummiga i yogan, utan för mig är min tid på yogamattan egentid; ett sätt att tanka min kropp och min själ. Jag får ofta höra att många gillar mitt sätt att undervisa just för att jag är så vanlig. För mig är retreatsen ett härligt tillfälle att få djupdyka i yogan en lite längre tid, bara vara här och nu, och guida människor i den upplevelsen.”

Boende & Mat

Vid bokning kan du välja om du vill bo i det moderna men naturnära Ekohotellet eller i det spektakulära fågelnästet, högt upp bland träden. Maten lagas på lokala och ekoligiska råvaror av passionerade kockar som gärna lagar vegetariskt eller veganskt för den som önskar.

I samarbete med Yogaretreats Norrland.

Pris från:
7 499:-
Dagar:3
Flyg t/r Kalmar-Skellefteå
Matigare fika vid ankomst
Privat Transfer Skellefteå-Granö Beckasin
Yogakurs-Återhämtande med Maria Bergmark 22-24/9
Helpension
Övernattning i Ekohotellet
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/9KalmarYogaretreat 22-24 sept. på Granö Beckasin67 499:-BokaMer information