Vägra vinter i Barcelona

Direktflyg från Kalmar 3-10 februari 2019. 
Du tar dig enkelt till Kalmar Öland Airport och åker bort från snön och kylan när den är som värst. Med direktflyg till katalanska Lleida i ett modernt jetplan med ca 200 platser så landar du några timmar senare. Upplev världsstaden som har absolut allt. Det finns många skäl att älska Barcelona. Maten är ett - det katalanska köket anses som ett av världens främsta.

Stadens unika design och arkitektur är ett annat. Bland Barcelonas konstnärer märks både Dalí, Picasso och Miró och kanske främst arkitekten Gaudí. Men den kanske främsta anledningen till kärlek är atmosfären. Här finns en öppenhet, nyfikenhet och tolerans som är svår att hitta någon annanstans.

Barcelonaborna är också riktiga livsnjutare. Minsta lilla kvarterskrog har bra viner, lufttorkad Jabugo-skinka och den goda Manchego-osten. Mitt i denna sjudande europeiska storstad finns också en fyra kilometer lång playa, så man behöver inte välja mellan stad eller strand om man bokar en resa till Barcelona.

Om du skulle tröttna på kultur eller arkitektur i världsklass, som Gauidis La Segrada Familia eller Park Guell, kan du alltid strosa nerför shoppinggatan La Rambla och betrakta pantomimartister och andra gycklare. Stanna någonstans och avnjut några läckra tapas eller ett glas sangria. Temperaturen i februari kan nå upp till sköna 20 grader och att strosa på stranden i Barcelonetta får dig att koppla av fullständigt.

I paketet ingår:

- Direktflyg Kalmar-Lleida t.o.r. 
- Inkl. 23 kg check in baggage.
- Flygplatstransfer till/från hotellet i Barcelona 
- 7 övernattningar på Hotel SB Icaria**** Läs mer om hotellet här
- 7 frukost


Utflykter, reseförsäkring och avbokningsskydd  kan köpas till i bokningsprocessen
 

 Låt dig inspireras av filmen nedan;
 

Pris från:
9 975:-
Dagar:8
- Flyg Kalmar-Lleida t.o.r.
- Inkl. 23 kg check in baggage.
- Flygplatstransfer
- 7 övernattningar på Hotel SB Icaria ****
- 7 Frukost
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
3/2KalmarVinterbreak Barcelona 2019
Direktflyg från Kalmar
Fullbokad, väntelista9 975:-Boka på väntelistaMer information