Vägra vinter i Barcelona

OBS Extrainsatt flyg!
Direktflyg från Kalmar 10-17 mars 2019. 

Du tar dig enkelt till Kalmar Öland Airport och åker bort från snön och kylan när den är som värst. Med direktflyg till katalanska Lleida i ett modernt jetplan med ca 189 platser så landar du tre timmar senare. Upplev världsstaden som har absolut allt. Det finns många skäl att älska Barcelona. Maten är ett - det katalanska köket anses som ett av världens främsta.

Stadens unika design och arkitektur är ett annat. Bland Barcelonas konstnärer märks både Dalí, Picasso och Miró och kanske främst arkitekten Gaudí. Men den kanske främsta anledningen till kärleken för staden är atmosfären. Här finns en öppenhet, nyfikenhet och tolerans som är svår att hitta någon annanstans.

Barcelonaborna är också riktiga livsnjutare. Minsta lilla kvarterskrog har bra viner, lufttorkad Jabugo-skinka och den goda Manchego-osten. Mitt i denna sjudande europeiska storstad finns också en fyra kilometer lång playa, så man behöver inte välja mellan stad eller strand om man bokar en resa till Barcelona.

Om du skulle tröttna på kultur eller arkitektur i världsklass, som Gauidis La Segrada Familia eller Park Guell, kan du alltid strosa nerför shoppinggatan La Rambla och betrakta pantomimartister och andra gycklare. Stanna någonstans och avnjut några läckra tapas eller ett glas sangria. Temperaturen i mars kan nå upp till sköna 20 grader och att strosa på stranden i Barcelonetta får dig att koppla av fullständigt.

I paketet ingår:

- Direktflyg Kalmar-Lleida t.o.r. 
- Inkl. 23 kg check in baggage.
- Flygplatstransfer till/från hotellet i Barcelona 
- 7 övernattningar på Hotel SB Icaria**** Läs mer om hotellet här
- 7 frukost


 Låt dig inspireras av filmen nedan;
 

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär