Båtluffa Stockholms skärgård

Flyg från Kalmar eller Skellefteå.  Stockholms skärgård har blivit framröstad som det främsta resmålet i Sverige. Och visst minns vi den fantastiska naturen från Saltkråkan, Hemsöborna, Sällskapsresan och Morden I Sandhamn. Nu ger vi dig möjligheten att uppleva dessa platser med vårt Båtluffarpaket. Du kommer att bo i centrala Stockholm och därifrån göra olika dagsutflykter. Vart och hur länge bestämmer du själv. 

Låt dig inspireras av filmen nedan:

Paketet

-Flyg T/R Kalmar - Stockholm
-Övernattning 2 nätter på centrala Scandic No.53 (eller motsvarande)
-Båtluffarkort som ger obegränsat med båtresor i skärgården

Hotellet

I hjärtat av Stockholm med shopping, restauranger och saluhall utanför dörren ligger Scandic No.53. Ta en kort promenad till Centralstationen, Stureplan och Gamla Stan. Tunnelbana och bussar går tvärs över gatan. Varva ner i deras sköna lounge och den mysiga innergården. Hotellrummen är moderna och fulla av smarta lösningar: dimmer och regndusch i badrummet samt gott om speglar. I hotellets kombinerade lounge och restaurang serveras frukost, lunchbuffé, middag à la carte samt kaffe och drycker. Fritt wifi i hela hotellet. Utanför hotellet hittar du allt från mysiga kvarterskrogar till kulinariska upplevelser på stjärnkrogar. Gå gärna förbi receptionen så hjälper dom dig att hitta eller boka bord. Du har nära till Stureplan med restauranger, barer och nattklubbar samt exklusiv shopping. Du har också nära till flygbussen som tar dig till och från Bromma Flygplats.

 

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.
Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär