2018-11-16: Bratislava, Budapest och Wien direkt från Kalmar

goTO Nordics med säte i Kalmar, lanserar återigen nyheter från Kalmar Öland Airport. Under veckoslutet 14-17 mars 2019 blir det direktflyg till Bratislava!

På flighten, som sker med en Boeing 737 med 189 säten, finns möjlighet att boka såväl en enkel flygstol som paketerade resor med hotell. Tack vare Bratislavas geografiska närhet till Wien och Budapest kan kompletta weekendresor också bokas till dessa städer.

 - Vår senaste lansering av direktflyg från Kalmar Öland Airport till Paris var en succé och bokades slut på några veckor. Vi är givetvis mycket glada för det positiva mottagandet vilket ger oss möjlighet att fortsätta att erbjuda weekendflyg till intressanta destinationer. Vi har tidigare framgångsrikt genomfört egna flygningar till norska Haugesund och Riga i Lettland och vi kommer snart att lansera fler destinationer från Kalmar och våra andra avreseorter i Skandinavien.  Vi ser absolut en tillväxtpotential från Kalmar Öland Airport och vi har för avsikt att stärka vår närvaro ytterligare, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. 

- Bratislava är en riktig ”bubblare” och Budapest och Wien är alltid populära weekend destinationer. Att från Kalmar Öland Airport kunna resa till alla tre är en unik möjlighet som vi naturligtvis hoppas att regionens invånare uppskattar. Vi fortsätter att framgångsrikt genomföra vår strategi för ökad tillgänglighet till och från Kalmar säger Karin Lagerlöf, marknadschef på Kalmar Öland Airport.

Prisinformation

Flygstol Bratislava tur och retur från 3.700 kronor
Flyg och hotell 3 nätter Bratislava, flygplatstransfer, del i dubbelrum, från 4.995 kronor
Flyg och hotell 3 nätter Budapest, flygplatstransfer, del i dubbelrum, från 5.895 kronor
Flyg och hotell 3 nätter Wien, flygplatstransfer, del i dubbelrum, från 5.495 kronor

För mer information se
http://www.gotonordics.com/bratislava
http://www.gotonordics.com/budapest
http://www.gotonordics.com/wien

eller kontakta

Olle Fält, VD för goTO Nordics AB, tel. 070-558 26 50
Karin Lagerlöf, marknadschef för Kalmar Öland Airport AB, tel. 0480-45 90 19