Partystaden Bratislava

Direktflyg från Kalmar 14-17 mars 2019.

Glöm Espresso House och glöm Waynes Coffee. I Bratislava är det fikakultur och party som gäller!

Här finns det otaliga kaféer med bara en sak gemensamt: De har alla en hemtrevlig och äkta atmosfär som erbjuder läckra bakverk gjorda av lokala ingredienser serverade till gott kaffe eller tea. Och det är billigt! Riktigt billigt!
Människorna är vänliga och  öppna för att ta kontakt och prata med främlingar. De är också lite vildare, mindre formella, mindre snobbiga och mer för att just festa än att posera.

En ny mångkulturell samlingsplats är Karpatská Street, som rymmer ett halvt dussin antal coola barer och klubbar, där en mängd olika subkulturer samlas. Här är det party natten lång och stämmningen är hög. Bratislava har nu fått smeknamnet Partyslava. Och inte utan anledning.

Ett samlingsställe för den yngre och festglada generationen är nattklubben Ucko. Det är ett tidigare skyddsrum under stadsslottet. Gå dit men lämna dom höga klackarna hemma! Du måste passera ett par långa tunnlar innan du går in på dansstället och den högvuxne får kanske behöver böja något på nacken för att överhuvudtaget komma in. Barmenyn är enkel, prisvärd och om du tröttnar på dans, kan du spela (eller titta på) bordfotboll. Entréavgiften är mer än studentvänlig, ibland bara symbolisk.

Fakta 

Period: 14 - 17 mars 2019

Avresa
Avresetid 17:50.
Beräknad ankomst 19:45. 
Flight number: 6D6805.
Flygplanstyp: B 737-800
Flygbolag: Travel Service, Tjeckien
Flygbuss: Ca 20  minuter till centrum. Kostnad ca 1 € enkel resa

Hemresa
Från Bratislava , avresetid 17:55. Beräknad ankomst 19:50. 
Flight number: 6D804.
Flygplanstyp: B 737-800
Flygbolag: Travel Service, Tjeckien
Flygbuss: Ca 20  minuter till flygplatsen. Kostnad ca 1 € enkel resa

I flygstol ingår:
- Direktflyg Kalmar - Bratislava T/R
- Lättare måltid ombord
- 20 kg incheckat bagage , 8 kg handbagage
 
Kampanjpris för dig som är student SEK 3.500 SEK!


 
De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.
Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html

Pris från:
3 500:-
Dagar:4
- Direktflyg Kalmar - Bratislava T/R
- 20 kg incheckat bagage, 8 kg handbagage
- Lättare måltid ombord
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/3KalmarBratislava Flygstol Studentpris
Direktflyg från Kalmar
Mer än 83 500:-BokaMer information