2019-06-14: Charterflyg till Barcelona och Katalonien från Skellefteå Airport

goTO Nordics AB, med kontor i Skellefteå, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Skellefteå Airport. Nu erbjuds temaresor under en vecka i mars 2020 till den spanska regionen Katalonien med huvudstaden Barcelona.

Flygningen kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800. Flighten som tar drygt 4,5 timmar, lämnar Skellefteå den 15 mars 2020 och återvänder den 22 mars. Hela resan, inklusive flyg, transfer, hotell, måltider och utflykter klimatkompenseras och är därmed helt klimatneutral.

- Vi kan erbjuda ett flertal alternativ för våra resenärer. Dels erbjuder vi en mat- och vin-resa som är alldeles speciell.  Här erbjuder vi regionens mat- och vinintresserade att följa med på en unik resa där det spanska köket, med produkter från de främsta mat- och vin-distrikten, står i centrum. Provsmakningar och utsökt mat kombineras och presenteras av kunnig personal när olika vingårdar besöks, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

-Vi erbjuder också boende i charmiga Sitges som är beläget mellan Barcelona och Tarragona vid Costa Doradas kust. Sitges är en elegant badort med en trevlig blandning av stadsliv och turistanläggningar som är välkänd för sin liberala och välkomnande attityd vilken lockat design och konstintresserade från hela världen. Sitges har en tendens att ha bättre väder än Barcelona, då Sitges är skyddat av de gröna bergen i Parc del Garraf.

Slutligen går det också utmärkt att bo centralt i en vecka i världsstaden Barcelona vilken lockar med kultur och restauranger i världsklass.

goTO Nordics, etablerades i Skellefteå i början av 2017 har tidigare genomfört direktflygningar till Amsterdam och Riga och har en kommande flygning under hösten till Krakow.

- Vi är mycket glada över att goTO Nordics erbjuder denna möjlighet. Barcelona är ett välkänt resmål eftersom vi tidigare hade en direktlinje till den Spanska storstaden. I och med detta resmål kommer Skellefteå Airport 2019 kunna erbjuda 15 unika destinationer, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

För mer information se www.gotonordics.com eller kontakta
Olle Fält, VD, goTO Nordics AB, 070 558 26 50
Robert Lindberg, VD, Skellefteå Airport, 070 551 70 75

 

goTO Nordics AB är ett reseföretag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor på flygplatsen i Kalmar och försäljningskontor på flygplatsen i Skellefteå. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet. goTO Nordics resor klimatkompenseras alltid till 100 %.