2018-06-19: Charterflyg till Katalonien från Kalmar Öland Airport

goTO Nordics AB, med huvudkontor i Kalmar, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Kalmar Öland Airport. Nu erbjuds temaresor under en vecka i februari till den spanska regionen Katalonien.

- Vi är stolta över att presentera ytterligare två nya temaresor med direktflyg från Kalmar Öland Airport. Dels erbjuder vi regionens mat- och vinintresserade att följa med på en unik resa där det spanska köket, med produkter från de främsta mat och vindistrikten, står i centrum. Provsmakningar och utsökt mat kombineras och presenteras av kunnig personal och olika vingårdar besöks. 
- Dels erbjuder vi en golfresa som är alldeles speciell. Tillsammans med Oskarshamns Golf Pro, Emil Widing Andersson, kan vi erbjuda en vecka på några av Kataloniens bästa golf banor, Lumine och Bonmont. Banorna håller världsklass vilket ger den golfande sydsvensken en möjlighet att kick-starta säsongen.

- Båda temaresorna genomförs tillsammans med specialiserade samarbetspartners som garanterar en ovanligt hög kvalitet, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Flygningen kommer att utföras med ett flygplan av Airbus 320. Flighten som tar drygt 3 timmar, lämnar Kalmar den 3 februari och återvänder den 10 februari. goTO Nordics, som etablerades i Kalmar i början av 2017, har redan genomfört en egenproducerad flygning från Kalmar till Riga och genomför återigen, under hösten 2018, en egen flygning till Haugesund under temat Norska Fjäll och Fjordar. Bolaget har också genomfört en längre serie av flygningar mellan Skellefteå och Amsterdam.

- Vi kan nu se att vårt arbete med att attrahera fler operatörer till Kalmar Öland Airport ger resultat. Aldrig tidigare har det funnits så många olika paketresor från flygplatsen. Därför är det vår förhoppning att regionens innevånare kommer att utnyttja utbudet, så att vi kan fortsätta att utveckla flygplatsens erbjudande ytterligare, säger Ronny Lindberg, VD för Kalmar Öland Airport i en kommentar.

För mer information kontakta 
Olle Fält, VD, goTO Nordics AB, 070-5582650 
Ronny Lindberg, VD, Kalmar Öland Airport AB, 076-1269473

 goTO Nordics AB är ett företag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har kontor i Kalmar och Skellefteå. Ägare till goTO Nordics AB är det norska bolaget Haugesund Travel AS och det irländsk/svenska bolaget IC Aviation Ltd. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet.