2019-06-19: Charterflyg till Katalonien från Kalmar Öland Airport

goTO Nordics AB, med huvudkontor i Kalmar, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Kalmar Öland Airport. Nu erbjuds temaresor under en vecka i februari och en vecka i mars 2020 till den spanska regionen Katalonien med huvudstaden Barcelona.

Flygningarna den 2-9 februari och 1-8 mars 2020 kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800. Flighten tar drygt 3 timmar. Hela resan, inklusive flyg, transfer, hotell, måltider och utflykter klimatkompenseras och är därmed helt klimatneutral.

– Vi kan erbjuda olika alternativ för våra resenärer. Dels en mat- och vinresa som är alldeles speciell.  Här erbjuder vi regionens mat- och vinintresserade att följa med på en unik resa där det spanska köket, med produkter från de främsta mat- och vindistriken, står i centrum. Provsmakningar och utsökt mat kombineras och presenteras av kunnig personal när olika vingårdar besöks, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Det finns också möjlighet att bo centralt i en vecka i världsstaden Barcelona vilken lockar med kultur och restauranger i världsklass eller den charmiga och välkomnande byn Sitges, som ligger strax utanför Barcelona.

– Att enkelt kunna ta sig till och uppleva intressanta platser, berikar människor och gör Kalmar med omnejd till en mer attraktiv plats att bo på och verka i säger Karin Lagerlöf, Marknadschef på Kalmar Öland Airport. 

goTO Nordics, etablerades i Kalmar i början av 2017 har tidigare genomfört direktflygningar till Haugesund, Riga, Paris och Bratislava/Wien och har också en kommande flygning under hösten till Krakow.

 

För mer information se www.gotonordics.com eller kontakta
Olle Fält, VD, goTO Nordics AB, 070 558 26 50
Karin Lagerlöf, Marknadschef, Kalmar Öland Airport AB, tel. 0480-45 90 19

 

 

 

goTO Nordics AB är ett reseföretag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor på flygplatsen i Kalmar och försäljningskontor på flygplatsen i Skellefteå. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet. goTO Nordics resor klimatkompenseras alltid till 100 %.