2018-08-31: Direktflyg från Kalmar till Paris

goTO Nordics med säte i Kalmar, lanserar nu ytterligare en nyhet från Kalmar Öland Airport. Under en weekend i slutet av mars blir det direktflyg till Paris!

På flighten, som sker med en Airbus 320 med 180 säten, finns möjlighet att boka såväl en enkel flygstol som paketerade resor med hotell och Eurodisneypaket.

-Vi har tidigare genomfört egna flygningar till norska Haugesund och Riga i Lettland och vi kommer snart att starta fler destinationer från Kalmar och våra andra platser i Skandinavien. Den här lanseringen är en del av den fortsatta expansionen av goTO Nordics nätverk, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Upplägget gör det enkelt att hoppa ombord på en kvällsflygning på fredagen för att två timmar senare anlända till centrala Paris för en kväll med god mat i en av Europas högst rankade stadsdestinationer. Helgen kan sedan tillbringas med att kan kryssa på floden Seine, klättra upp i Eiffeltornet, uppleva Disneys två nöjesparker och mycket, mycket mer. Flyget går tillbaka till Kalmar på måndagskvällen.

- Paris är ett av världens mest kända turistmål och att, för första gången i flygplatsens historia, ha ett direktflyg från Kalmar till Paris, är en unik möjlighet för boende i Kalmarsundsregionen. Samarbetet är en del i vår strategi för att kunna erbjuda ännu fler intressanta resmål och resemöjligheter direkt från Kalmar säger Karin Lagerlöf, marknadschef på Kalmar Öland Airport.

Prisinformation

Flygstol tur och retur från 3.800 kronor

Flyg och hotell 3 nätter, del i dubbelrum, från 4.995 kronor

Flygstol, hotell 3 nätter i familjerum, inträde 2 heldagar i Eurodisneyworlds två parker, från 7.875 kronor

För mer information se http://www.gotonordics.com/mot-varen-i-paris eller kontakta

Olle Fält, VD för goTO Nordics AB, tel. 070-558 26 50

Karin Lagerlöf, marknadschef för Kalmar Öland Airport AB, tel. 0480-45 90 19

goTO Nordics AB är ett företag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Vi tar ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor där vi paketerar, marknadsför och säljer upplevelser till och från regionen i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. Vårt huvudkontor finns i Kalmar. Ägare till goTO Nordics AB är det norska bolaget Haugesund Travel AS och det irländsk/svenska bolaget IC Aviation Ltd.