2019-03-08: Direktflyg till Paris från Ängelholm Helsingborg Airport

goTO Nordics AB lanserade idag en direktflygning från Ängelholm Helsingborg Airport till världsmetropolen Paris under hösten 2019. goTO Nordics har tidigare framgångsrikt lanserat direktflygningar från Kalmar, Skellefteå och Karlstad till bland annat, Amsterdam, Riga, Paris, Wien, Barcelona och Bratislava och nu är det Ängelholm Helsingborg Airport som kan erbjuda Paris till hugade skåningar.

- Ängelholm Helsingborg Airport blir vår fjärde avreseort i Sverige och vi är särskilt glada att vi har möjligheten att erbjuda Paris, som kanske är världens mest populära stad att besöka. Våra charterflygningar från såväl Kalmar som Karlstad till Paris är en succé och har bokat väldigt bra.
Vi är givetvis mycket glada för det positiva mottagandet vilket ger oss förhoppningar att också Skåne och södra Halland ska se fördelen med direktflyg till intressanta weekenddestinationer. Vi ser en tillväxtpotential med intressanta veckoslutsdestinationer från Ängelholm Helsingborg Airport och vi vet att flygplatsen är en mycket proaktiv samarbetspartner. Vi hoppas därför att mottagandet kan leda till lanseringen av ytterligare resor så att vi kan stärka vår närvaro ytterligare, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.  Flygningen till Paris sker med en Airbus 319 med 156 säten under en weekend den 25-28 oktober 2019. Flyget lämnar Ängelholm på kvällen fredagen den 25 oktober och flyger tillbaka på kvällen måndagen den 28 oktober vilket innebär tre hela dagar för resenärerna i Paris.

– Vi på Ängelholm Helsingborg Airport är väldigt glada och stolta att kunna presentera samarbetet med goTO Nordics och att vi får möjlighet att erbjuda direktflyg till metropolen Paris. Vi vet att det finns en stor efterfrågan att resa från sin lokala flygplats då det är enkelt, nära och smidigt. Det känns därför fantastiskt att kunna erbjuda denna unika möjlighet till boende i vår region. Resan till Paris är starten på samarbetet där vi framöver vill kunna erbjuda fler intressanta resmål från vår flygplats, säger Theresia Lindkvist, marknadschef på Ängelholm Helsingborg Airport.


För mer information se
https://www.gotonordics.com/hostweekend-i-paris

eller kontakta:  
Olle Fält, goTO Nordics, 070-558 26 50
Theresia Lindkvist, Ängelholm Helsingborg Airport, 070-868 70 57

goTO Nordics AB är ett reseföretag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor i Kalmar och försäljningskontor i Skellefteå. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet.