Disneyland Paris

Direktflyg från  Kalmar 22-25 mars 2019

Drömsemestern för alla barnfamiljer. Enkelt hoppar ni på planet, en modern Airbus 320 med 180 platser, på flygplatsen i Kalmar. Ett par timmar senare landar ni i Paris och har en helg helg späckad med attraktioner, parader och shower. Disneyland Paris, tidigare Euro Disneyland eller Eurodisney, är två nöjesparker, Disneyland Park och Walt Disney Studios, belägna cirka 35 kilometer öster om centrala Paris, Frankrike. Arrangemangen omfattar bland annat scener ur sagornas och Disneyfilmernas värld, amerikanska historietablåer och naturmiljöer.  Ni bor bekvämt endast några minuters gångväg från parkerna.

Disneyland® Park
Drömmar blir till verklighet i Disneyland® Park, där fem magiska land gör sagor till verklighet som ingen annanstans. Upptäck spektakulära utställningar, hisnande attraktioner, en bländande parad och oförglömliga möten med Disney´s alla figurer. Alla åldrar tillgodoses här, som Peter Pan's Piratskepp för yngre barn och Big Thunder Mountain och andra spännande åkturer för de äldre barnen och de vuxna som fortfarande vill vara barn.

Walt Disney Studios® Park
Smyg in bakom filmduken och bada i strålkastarskenet där minnesvärda möten lägger till lite filmmagi på din semester. Det finns något för alla åldrar, med aktiviteter speciellt för de små och för äldre eller mer äventyrliga finns det saker som The Twilight Zone Tower of Terror ™.

Hotel Cheyenne
Disney's Hotel Cheyenne gör att du kan njuta av en sann cowboy-upplevelse, i den unika atmosfären i en gränsstad. Du kommer att gå in i en gammal Vilda Västern miljö men det finns också  nyrenoverade Toy Story-teman rum!
Frukost serveras i Chuck Wagon Café. Hotellet ligger 5 till 10 minuters promenad från Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park, och det finns också en gratis transfer från hotellet till alla attraktioner som tar bara några minuter.

Vårt Disneyland-paket innehåller:
- Inträde 2 heldagar till Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park
- 3 nätter Disneys eget hotell Cheyenne i nära anslutning till parkerna
- 3 frukost
- Transfer tur och retur flygplatsen till  Disneyland® Park
Observera att priserna gäller för en familj med 2 vuxna och två barn!
Om ni är fler eller färre var vänlig kontakta goTO Nordics för ett separat erbjudande.

Inspireras av filmen nedan
 

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär