Fler nyheter

 • Direktflyg från Skellefteå till Holland

  2018-11-02

  Idag presenterar goToNordics en favorit i repris. I augusti 2019 återkommer direktflygningarna till Holland från Skellefteå Airport. Det blir tredje sommaren i rad som Väster- och Norrbottningarna kan ta sig smidigt till det populära weekendmålet

  - Vår flight från Skellefteå till Riga, med avresa i maj 2019 har bokat bra och vi märker att det finns en stor efterfrågan på fler weekenddestinationer från Skellefteå Airport. Vår strategi är att kunna erbjuda ytterligare resor inom kort. Den här lanseringen är en del av den pågående expansionen av goTO Nordics nätverk, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

   

   

  För mer information se http://www.gotonordics.com/rotterdam-amsterdam eller kontakta

  Olle Fält, VD för goTO Nordics AB, tel. 070-558 26 50
   

 • Direktflyg från Skellefteå till Riga

  2018-09-14

  Idag presenterar goToNordics sin nya satsning på direktflyg från Skellefteå Airport. Den 3 maj 2019 kommer det att vara möjligt att resa med direktflyg från Skellefteå för att uppleva en lång-weekend i Riga. Det rör sig om en avgång med utresa den 3 maj från Skellefteå med hemresa från Riga den 6 maj

  - Vår flight från Kalmar till Riga i våras bokade snabbt fullt och vi ser det därför som en naturlig utveckling att också erbjuda samma möjlighet till våra norrländska resenärer. Vi har tidigare genomfört egna flygningar till Amsterdam och vi kommer snart att starta fler destinationer från Skellefteå och våra andra orter i Skandinavien. Den här lanseringen är en del av den fortsatta expansionen av goTO Nordics nätverk, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

  Tidtabellen för flighterna är optimalt lagd för att ge resenärerna så mycket tid som möjligt att upptäcka Prag. Planet lyfter tidigt på fredag morgon den 3 maj från Skellefteå vilket ger resenärerna en heldag i Riga redan på fredag. Helgen kan sedan tillbringas med att uppleva den rika kultur och historia som Riga erbjuder, och mycket mer. Flyget går tillbaka till Skellefteå på måndagskvällen och därmed ges det fyra hela dagar att upptäcka Baltikums pärla.

  - Riga är ett av Europas mest intressanta weekendresmål, som vi nu kan erbjuda som destination första gången i flygplatsens historia. Detta är en unik möjlighet för boende i norra Norrland, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport. Samarbetet med goTO Nordics är en del i vår strategi för att kunna erbjuda ännu fler intressanta resmål och resmöjligheter direkt från Skellefteå, avslutar Robert Lindberg.

  På flighten, som sker med en splitter ny CS 300 tillverkad av kanadensiska Bombardier och med 145 säten, finns möjlighet att boka såväl en flygstol som paketerade resor med hotell och särskilda spapaket.

  Prisinformation

  Flygstol tur och retur från 3.800 kronor
  Flyg och hotell 3 nätter, del i dubbelrum, från 5.195 kronor
  Flyg, hotell 3 nätter, halvpension, 1 massage- samt 3 spabehandlingar, från 6.595 kronor

  För mer information se http://www.gotonordics.com/riga-2019 eller kontakta

  Olle Fält, VD för goTO Nordics AB, tel. 070-558 26 50
  Robert Lindberg, VD för Skellefteå Airport AB, tel. 070-551 70 75 

 • Direktflyg från Kalmar till Paris

  2018-08-31

  goTO Nordics med säte i Kalmar, lanserar nu ytterligare en nyhet från Kalmar Öland Airport. Under en weekend i slutet av mars blir det direktflyg till Paris!

  På flighten, som sker med en Airbus 320 med 180 säten, finns möjlighet att boka såväl en enkel flygstol som paketerade resor med hotell och Eurodisneypaket.

  -Vi har tidigare genomfört egna flygningar till norska Haugesund och Riga i Lettland och vi kommer snart att starta fler destinationer från Kalmar och våra andra platser i Skandinavien. Den här lanseringen är en del av den fortsatta expansionen av goTO Nordics nätverk, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

  Upplägget gör det enkelt att hoppa ombord på en kvällsflygning på fredagen för att två timmar senare anlända till centrala Paris för en kväll med god mat i en av Europas högst rankade stadsdestinationer. Helgen kan sedan tillbringas med att kan kryssa på floden Seine, klättra upp i Eiffeltornet, uppleva Disneys två nöjesparker och mycket, mycket mer. Flyget går tillbaka till Kalmar på måndagskvällen.

  - Paris är ett av världens mest kända turistmål och att, för första gången i flygplatsens historia, ha ett direktflyg från Kalmar till Paris, är en unik möjlighet för boende i Kalmarsundsregionen. Samarbetet är en del i vår strategi för att kunna erbjuda ännu fler intressanta resmål och resemöjligheter direkt från Kalmar säger Karin Lagerlöf, marknadschef på Kalmar Öland Airport.

  Prisinformation

  Flygstol tur och retur från 3.800 kronor

  Flyg och hotell 3 nätter, del i dubbelrum, från 4.995 kronor

  Flygstol, hotell 3 nätter i familjerum, inträde 2 heldagar i Eurodisneyworlds två parker, från 7.875 kronor

  För mer information se http://www.gotonordics.com/mot-varen-i-paris eller kontakta

  Olle Fält, VD för goTO Nordics AB, tel. 070-558 26 50

  Karin Lagerlöf, marknadschef för Kalmar Öland Airport AB, tel. 0480-45 90 19

  goTO Nordics AB är ett företag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Vi tar ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor där vi paketerar, marknadsför och säljer upplevelser till och från regionen i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. Vårt huvudkontor finns i Kalmar. Ägare till goTO Nordics AB är det norska bolaget Haugesund Travel AS och det irländsk/svenska bolaget IC Aviation Ltd.

 • Charterflyg till Katalonien från Kalmar

  2018-06-19

  Charterflyg till Katalonien från Kalmar Öland Airport

  goTO Nordics AB, med huvudkontor i Kalmar, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Kalmar Öland Airport. Nu erbjuds temaresor under en vecka i februari till den spanska regionen Katalonien.

  - Vi är stolta över att presentera ytterligare två nya temaresor med direktflyg från Kalmar Öland Airport. Dels erbjuder vi regionens mat- och vinintresserade att följa med på en unik resa där det spanska köket, med produkter från de främsta mat och vindistrikten, står i centrum. Provsmakningar och utsökt mat kombineras och presenteras av kunnig personal och olika vingårdar besöks. 
  - Dels erbjuder vi en golfresa som är alldeles speciell. Tillsammans med Oskarshamns Golf Pro, Emil Widing Andersson, kan vi erbjuda en vecka på några av Kataloniens bästa golf banor, Lumine och Bonmont. Banorna håller världsklass vilket ger den golfande sydsvensken en möjlighet att kick-starta säsongen.

  - Båda temaresorna genomförs tillsammans med specialiserade samarbetspartners som garanterar en ovanligt hög kvalitet, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

  Flygningen kommer att utföras med ett flygplan av Airbus 320. Flighten som tar drygt 3 timmar, lämnar Kalmar den 3 februari och återvänder den 10 februari. goTO Nordics, som etablerades i Kalmar i början av 2017, har redan genomfört en egenproducerad flygning från Kalmar till Riga och genomför återigen, under hösten 2018, en egen flygning till Haugesund under temat Norska Fjäll och Fjordar. Bolaget har också genomfört en längre serie av flygningar mellan Skellefteå och Amsterdam.

  - Vi kan nu se att vårt arbete med att attrahera fler operatörer till Kalmar Öland Airport ger resultat. Aldrig tidigare har det funnits så många olika paketresor från flygplatsen. Därför är det vår förhoppning att regionens innevånare kommer att utnyttja utbudet, så att vi kan fortsätta att utveckla flygplatsens erbjudande ytterligare, säger Ronny Lindberg, VD för Kalmar Öland Airport i en kommentar.

  För mer information kontakta 
  Olle Fält, VD, goTO Nordics AB, 070-5582650 
  Ronny Lindberg, VD, Kalmar Öland Airport AB, 076-1269473

   goTO Nordics AB är ett företag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har kontor i Kalmar och Skellefteå. Ägare till goTO Nordics AB är det norska bolaget Haugesund Travel AS och det irländsk/svenska bolaget IC Aviation Ltd. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet.

 • Norgecharter till och från Kalmar-Öland Airport återkommer

  2018-03-01

  Norgecharter till och från Kalmar-Öland Airport återkommer

  I september 2017 genomförde goTO Nordics en testflygning till den norska staden Haugesund från Kalmar Öland Airport. Testet utföll väl och det visade sig finnas intresse från Kalmarsundsborna att besöka norska fjäll och fjordar och också intresse för Haugalandsborna att se Kalmar och Ölandsregionen. Nu återkommer flygningen igen i september 2018. Ett utbyte av besökare mellan sydöstra Sverige och sydvästra Norge som kanske kan bli en tradition.

  De norska fjällen och fjordarna har alltid fascinerat besökare från hela världen. I Sverige har intresset för grannlandet ökat efter att Jan Guillou släppte boken ”Brobyggarna” som beskriver strapatserna med att bygga Bergensbanen mellan Oslo och Bergen. En annan bidragande orsak är att den norska valutan blivit billigare.

  - Vi ser att olika weekendresor är en ökande trend från Kalmar Öland Airport. Under 2018 har vi därför lanserat eget direktflyg till Riga, och nu också till Haugesund, och fler destinationer är planerade. Utöver det så lanserar vi kontinuerligt paketresor med ordinarie flygbolag som t.ex Hundspannsweekend i Lappland, Personal shopper i Stockholm, Båtluffning i Stockholms skärgård och Midnight Marathon i Skellefteå säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

  - Det är spännande att följa utvecklingen av nya resor som lanseras genom goTO Nordics försorg. Kalmar Öland Airports strategi är tydlig, vi ska verka för ett brett utbud av resor som tilltalar regionens invånare samtidigt som vi aktivt ska bidra till att öka antalet besökare in i vår region. goTO Nordics en av de aktörer som kan bidra till att vår strategi blir framgångsrik, säger Ronny Lindberg, VD för Kalmar Öland Airport i en kommentar.

  För mer information kontakta:


  Olle Fält, VD, goTO Nordics AB på telefon 070-5582650

  Ronny Lindberg, VD, Kalmar Öland Airport på telefon 076-1269473

  Mer information finns också på http://www.gotonordics.com

  goTO Nordics AB är ett företag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Vi tar ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor där vi paketerar, marknadsför och säljer upplevelser till och från regionen i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. Vårt huvudkontor finns i Kalmar och vi har också ett försäljningskontor i Skellefteå. Ägare till goTO Nordics AB är det norska bolaget Haugesund Travel AS och det irländsk/svenska bolaget IC Aviation Ltd.