Direktflyg Skellefteå till Gdansk

Direktflyg från Skellefteå till Gdansk i Polen

Upptäck den charmiga pärlan Gdansk vid den polska rivieran som är en av de största och äldsta städerna i Polen.
Här får du uppleva ett rikt kulturliv i kombination med historia och nutid. Strosa omkring på dom mysiga kullerstensgatorna i den gamla staden där du bland annat kan se världens största kyrka byggd av tegel. Här finns mängder av historia från olika tidsepoker. Det var här andra världskriget startade och det var även här som kommunismen i Centraleuropa började falla.

Låt dig överraskas av de billiga priserna som inbjuder till seriös shopping.  Besök gärna Galeria Baltycka, tio minuter utanför Gdansk, som är stadens största köpcentrum. Här finns det många internationella butiker att shoppa i. Du kan också välja att besöka Galeria Madison som är en galleria utanför de mest välfyllda turiststråken. Forum är ett annat populärt shoppingcenter med brett utbud. På stan finns det många turistbutiker som säljer polsk bärnsten, något som är en typisk souvenir i Gdansk.

Gdansk är en weekendstad med genuint stadsliv men också med fantastiska bad. Tillsammans med Sopot och Gdynia hör Gdansk till den vackra polska rivieran som sträcker sig 50 mil ut mot Östersjön. Väljer du att åka på sommaren så kan du njuta av vita stränder fyllda av badsugna människor bland handdukar och parasoller som skydd mot solen. Spårvagn 3 och 5 tar dig till Brzezno som är Gdansk mest populära strand. 

Reguljärflyg med Wizzair, start den 4 juni 2020 och året om
Avresa:

Torsdagar/Söndagar
Skellefteå - Gdansk    22.35 - 00.40
Gdansk - Skellefteå    19.55 - 22.05

Vi komponerar gärna din resa så att du får ut det mesta av den, oaktat om du väler en weekend, en kortvecka eller en vanlig vecka. Maila eller ring oss för bokning och prisförslag.

Låt dig inspireras av filmen nedan.

 

 

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.
Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär