2018-12-19: goTO Nordics lanserar direktflyg till Paris från Karlstad Airport

Oh là là! Jultomten kommer tidigt till Värmland i år. goTO Nordics lanserar idag en direktflygning från Karlstad Airport till världsmetropolen Paris under hösten 2019. goTO Nordics har tidigare framgångsrikt lanserat direktflygningar från Kalmar och Skellefteå till bland annat, Amsterdam, Riga, Paris, Wien, Barcelona och Bratislava och nu är det Karlstad som står på tur att få en avgång.

- Karlstad Airport blir vår tredje avreseort i Sverige och vi är därför glada att vi har möjligheten att erbjuda Paris, som kanske är världens mest populära stad att besöka. Vår senaste lansering av direktflyg från Kalmar Öland Airport till Paris var en succé och bokades slut på några veckor. Vi är givetvis mycket glada för det positiva mottagandet vilket ger oss förhoppningar att också värmlänningarna ska se fördelen med direktflyg till intressanta weekenddestinationer. Vi ser absolut en tillväxtpotential från Karlstad Airport, som är en mycket proaktiv samarbetspartner, och vi har därför för avsikt att stärka vår närvaro ytterligare, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. På flygningen till Paris, som sker med en Boeing 737 med 189 säten, under en weekend den 15-18 november 2109, finns möjlighet att boka såväl en enkel flygstol som paketerade resor med hotell. Flyget lämnar Karlstad på fredagen den 15 november kl. 16.00 och flyger tillbaka på måndagen den 18 november kl.18.00 vilket innebär tre fulla dagar för resenärerna i Paris.

– Det här är ett väldigt värdefullt tillskott för oss. På det här sättet kan vi erbjuda direktflyg från Värmland till ett så populärt resmål som Paris. Samtidigt testar vi en modell där vi hoppas att kunna erbjuda fler direktflyg både från Värmland, och för inresande turister till Värmland, säger Carl Hallgren, marknadschef vid Karlstad Airport.

 

Prisinformation

Flygstol Paris tur och retur från 3.995 kronor
Flyg och hotell*** 3 nätter Paris, del i dubbelrum, från 5.495 kronor

För mer information se
https://www.gotonordics.com/hostweekend-i-paris

eller kontakta: 

Olle Fält, goTO Nordics, 070-558 26 50

Carl Hallgren, Karlstad Airport, 070-855 60 07


 

 

goTO Nordics AB är ett företag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor i Kalmar och försäljningskontor i Skellefteå. Ägare till goTO Nordics AB är det norska bolaget Haugesund Travel AS och det irländsk/svenska bolaget IC Aviation Ltd. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet.