Julmarknad i Prag

Flyg från Kalmar eller Skellefteå med SAS via Arlanda den 5-8 december 2019.

Prags julmarknader är en UPPLEVELSE ni inte får missa. De är rankade som Centraleuropas mest genuina julmarknader.
Du kan uppleva dem dem vid Vaclac platsen och torget i gamla staden, vid Prags slott och på många fler platser.
Här kan du fynda handgjorda dekorationer, traditionella tjeckiska produkter, och godsaker men också njuta av doften av kanel, kryddnejlika och glögg,  Strosa omkring bland stånden och njut av lokala bakverk, julgodis, varm mjöd, och saftig julskinka.

Det är enkelt att ta sig runt i Prag, och att vandra runt där är som att ta sig tillbaka till medeltiden. Hus och byggnader är fint bevarade och strosa runt i dom gamla gränderna och bland torgen är en upplevelse i sig. Som kanske ingen annanstans i världen är det i Prag möjligt att gå igenom och bokstavligen vidröra Europas historia. Tack vare det faktum att staden inte skadades av de två världskrigen, går det här att föreställa sig livet under de olika århundradena. Besök riddarnas, alkemisternas, hantverkarnas, köpmännens och de forntida kungarnas tid. Res i tiden och upplev de gångna århundradenas miljöer. 

Hotell Adler - som vi erbjuder i paketet, ligger bara 5 min promenad från Vaclav platsen, och har ett mycket lugnt läge i utkanten av gamla staden. Det är promenadavstånd till allt du kan tänkas vilja se. Frukost och eftermiddagskaffe ingår i priset.

Men förutom julmarknaden så får ni inte missa det tjeckiska köket som har en massa gott att erbjuda. Runt jultid äter de gärna en berömd fisksoppa. Eller varför inte njuta av deras goda grytor eller starka korvar. Tjeckerna är även väldigt kända för sin ölkultur, Pilsner Urquell, Staropramen, och Budvar är några av de kända märkena. Prag är fortfarande ett populärt turismål i Europa, där priserna inte har stigit alltför mycket, så passa på att komma i julstämning med en weekend resa till Prag!

Flygtider
5 december
Kalmar - Arlanda        09.45 - 10.50
Skellefteå - Arlanda   09.45 - 10.55
Arlanda - Prag            12.05 - 13.55

8 december
Prag - Arlanda             12.00 - 13.55
Arlanda - Skellefteå   14.35 - 15.45
Arlanda - Kalmar         18.00 - 19.05

Pris från 5995:- per person
I paketet ingår
- Flyg T/R med incheckat bagage
- Flygplatsavgifter och skatter
- Flygplatstransfer T/R
- Del i dubbelrum på Hotel Adler
- Frukost
- Eftermiddagskaffe

Låt dig inspireras av filmen nedan

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär