Katalonien-Spanien

Direktflyg till Katalonien  från Skellefteå  15- 22 mars 2020

Åk bort från snön och kylan när den är som värst.  Med direktflyg till katalanska Lleida, i ett modernt jetplan med ca 189 platser, så landar du på Lleida flygplats där en transferbuss väntar på er och tar er direkt vidare till Barcelona, Sitges eller Tarragona. Transfertiden beräknas ta ca 2 timmar. Välj att bo i charmiga Sitges som ligger mellan Barcelona och Tarragona vid underbara Costa Dorada eller bo i centrala Barcelona. Eller varför inte välja vår kulinariska mat- och vinresa som erbjuder mat och vin i världsklass och med boende i Tarragona. Vilket alternativ du än väljer så tar vi hand om dig hela vägen och du kan välja att boka till olika utflykter som förhöjer upplevelsen av din resa.

Läs mer om våra paket till Barcelona här.

Läs mer om våra paket till Sitges här.

Läs mer om vår mat-och vinresa här.

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär