2020-01-31: Krakow nyhet från Karlstad Airport

goTO Nordics AB lanserade idag en kommande direktflygning från Karlstad Airport till Krakow. Flygningen som är en weekendproduktion, går av stapeln den 15-18 oktober 2020. goTO Nordics har tidigare framgångsrikt lanserat flygningar från Kalmar, Skellefteå, Karlstad, Jönköping och Sundsvall till bland annat Amsterdam, Haugesund, Riga, Paris, Barcelona, Malaga, Prag och Bratislava.

goTO Nordics fortsätter nu produktionen av weekendcharter från Karlstad Airport och vi är glada att kunna erbjuda en så pass intressant destination som Krakow. Staden, med anor från 1300-talet, skonades helt från bombningar under Andra världskriget och har därför otroligt mycket vackert att visa upp i form av kultur och unika byggnader. Dessutom är Krakow Europas Gastronomiska Huvudstad under 2019 vilket borgar för att resan kan bli uppskattad också av finsmakarare. Resan erbjuder vidare utflykter till den fantastiska saltgruvan i Wieliczka med dess fantastiska underjordiska salar som är vackert skulpterade och med kristallkronor hängande från taket. En del av Europas mest mörka historia, koncentrationslägret Auschwitz kan också besökas under en guidad visning.

-Vi är mycket glada för det positiva mottagandet som våra resor från Karlstad Airport har fått. Vår senaste produktion från Karlstad till Prag som går nu i vår, bokade snabbt fullt vilket ger oss förhoppningar att också Krakow ska intressera Karlstad Airports resenärer, säger Olle Fält, COB för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter, eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Hela resan, d.v.s. flyg, transfer, boende, utflykter och måltider är klimatkompenserade. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.  Flygningen till Krakow sker med en Boeing 737-800 med 189 säten.

Vi är jätteglada att goTONordics fortsätter att satsa på Karlstad och värmlänningarna  och de två tidigare produktionerna till Paris och Prag har varit mycket populära. Weekendresor av det här slaget ger oss ett bredare utbud och resenären har valmöjligheten att bara boka flygstol eller ett helt charterpaket där man dessutom erbjuder proffsiga guidningar, säger Hans Wennerholm, vd på Karlstad Airport.          

                                                                                      
För mer information se
https://www.gotonordics.com/hostweekend-krakow-2020

eller kontakta:  
Olle Fält, goTO Nordics, 0480-780 360
Hans Wennerholm, Karlstad Airport 054-540 77 01

goTO Nordics AB är ett reseföretag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor på flygplatsen i Kalmar och försäljningskontor på flygplatsen i Skellefteå. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet.