Kronan-konferera i en unik miljö

Ta företaget till en ny nivå! Konferera i en miljö som inspirerar till nya stordåd!
Nu kan vi erbjuda en upplevelse utöver det vanliga. Lars Einarsson, projektledare och dykare för Kronanprojektet sedan 1983 guidar er in i Kronans fascinerade öde och historia. Tag plats och bered er på en spännande resa i tid och rum tillsammans med god mat och dryck.
De marinarkeologiska undersökningarna av regalskeppet Kronan innehar ett inofficiellt världsrekord i sin klass. I mer än 35 år har undersökningarna av vraket pågått oavbrutet i Kalmar läns museums regi.

DAG 1
Avfärden sker med BRA Aviation från Bromma Flygplats vid lunch. En bekväm timme senare landar ni på Kalmar Öland Airport där transport väntar för en färd till Ängölbryggeriet. Här ges möjlighet att förkovra sig i ölbryggandets konst och självklart ges möjlighet att inmundiga de ädla dryckerna tillsammans med en lokala delikatesser. Efter avslutat värv går så färden till Slottshotellet för inkvartering. En kort promenad senare befinner ni er i den gamla vackra tegelbyggnaden som inrymmer Kalmar läns museum.
När fördrinken serveras står Ni omgivna av helt unika bronskanoner från Regalskeppet Kronan. Lars Einarsson, en auktoritet på marinarekologi introducerar Kronan som ett vetenskapligt projekt av högsta klass. Efter fördrinken och introduktionen delas gruppen upp i två (beroende på storlek) grupper där den ena gruppen beger sig till labbet och den andra gruppen får en spännande guidad tur av Lars Einarsson i utställningen om Kronan. Gruppen som går till labbet får ta del av det unika ”råmaterialet” från vraket som har bärgats från vraket på 26 meters djup på Östersjöns botten. Som gäst får du ta del av allt materialet kan avslöja, innan föremålen färdigställs och placeras i montrarna i utställningen där alla kan se dem. Råmaterialet presenteras av museets konservatorer. Därefter byter grupperna plats med varandra innan det är dags för middag.
Vi avslutar besöket med en smakupplevelse från det lokala småländska kulturarvet och touch av Kronan kommer dessutom att förnimmas.
Tidsåtgång aktivitet inklusive välkomstdrink: 1,5 timme
Middag: 2 timmar
Starttid: 18:00
Sluttid: 21:30
Middagen inkluderar förrätt, huvudrätt och efterrätt, samt en ”historisk” aptitretare.
Öl vin och sprit går att köpa till i restaurangen. Givetvis serveras även alkoholfria alternativ.

DAG 2
Egen arrangerad konferens i Kalmar läns museums moderna konferensrum.
Hemfärd med BRA Aviation från Kalmar Öland Airport på kvällen.

Varmt välkomna till en upplevelse utöver det vanliga.

Antal gäster: Max 30, Min 15

I paketet ingår flyg Bromma-Kalmar tur och retur.
Övernattning på Slottshotellet i Kalmar 1 natt (eller motsvarande beroende på beläggning)
Transfer till och från Ängölbryggeriet
Provsmakning och guidad tur på Ängölbryggeriet.
Välkomstdrink Kronan
Tre rätters middag (exkl. drycker)
"Bakom kulisserna på Kronan" guidning 
Tillgång till konferenslokaler i Kalmar läns museums lokaler inklusive lunch och kaffe.

För prisinformation och bokning kontakta oss på info@fly-goto.com