Juletid i London

Flyg från Kalmar eller Skellefteå via Arlanda
I december 2018 kan ni ta er till ett av världens populäraste resmål som lockar miljontals besökare året runt.  Ni åker från Kalmar eller Skellefteå tidigt på morgonen och landar i London 12.50 .  Vi reser i en tid då Londons julmarknader och dekorationer får dig att bara älska staden.
Ett "måste" är då att besöka den stora julmarknaden i Hyde Park som du kan se på filmen nedan: 

Men det finns så mycket mer. ”Där gammalt möter nytt ”, så kan London bäst beskrivas.  Här får du ditt lystmäte av historia och kultur. Besök 1700-tals katedralen Westminster Abbey, där flera brittiska kungar krönts. I närheten finns sevärdheter som Big Ben, Brittiska Parlamentet och slottet Buckingham Palace. London är en också en metropol vad gäller nöjen, vi hjälper gärna till med att boka in en musikalföreställning på West End. Besök gärna alla marknader och butikerna i populära Shoreditch.

Brick Lane Market är ett måste om du gillar vintage och streetfood. Området är fullt av designerbutiker, barer och restauranger och på kvällen tar klubbarna och nattlivet över. Hyde Park erbjuder en välbehövlig paus från det hektiska stadslivet. Här finns sjön Serpentine och flera promenadstråk, och för den hungrige finns flera restauranger och caféer Inspireras av filmen nedan:

Paketet

- Reguljärflyg  Kalmar eller Skellefteå via ARN - London t/r (inkl. 20 kg incheckat baggage
- 3 nätter på  Hotell i delat dubbelrum inkl frukost (3 valmöjlighter på hotell där vi har valt de som ligger centralt och bra till)

Olika aktiviter kan också bokas till i bokningsprocessen 

Mer information
Här kan ni läsa mer om de hotell vi erbjuder i våra paket:

Lancaster Hall Hotell 
Lancaster Gate Hotell
St. Giles Hotell 

Anmäl ditt intresse i rutan uppe i det högra hörnet.

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.
Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär