Mas Boronat

Det ultimata bröllopet

goTO Nordics  har nöjet att presentera vårt unika och exklusiva samarbete med Mas Boronat i Spanien. Platsen där du kan förverkliga drömmar om ett sagobröllop.
Mas Boronat är ett katalansk herrgård från 1600-talet i byn  Salomó i Tarragona omgiven av vackra berg och vinodlingar. Området är 300 hektar och ligger en dryg mil från Costa Doradas stränder.  

Här finns en lång tradition av att arrangera evenemang, bröllop och fester av alla de slag. Här finns flera utomhus- och inomhusfaciliteter där du hittar den perfekta platsen för att utveckla bröllopet du planerar.

Om du letar efter rätt plats för att hålla ditt bröllop, föreslår vi ett första möte på Mas Boronat där du får träffa vårt team. Vi kommer att erbjuda dig en guidad tur på gården och dess omgivningar som omvandlats till en resort. Vi ger er därefter ett kostnadsförslag med prisgaranti. Finn den bästa platsen för din ceremoni och välj dekoration, det område du vill ha för din bankett med din familj och vänner. Du får också möjlighet att se det bedårande lilla kapellet och det särskilda brudrum som skapats för att bruden ska få vara i fred innan vigseln.

Det finns ett brett utbud av möjligheter att skräddarsy det för dig och dina behov. Köket är specialiserat på lokala varor och menyerna anpassas därför till var och en av årstiderna.  I restaurangen rymms hela sällskapet och vinkällaren domineras av fantastiska lokala viner.

I vårt åtagande ingår:

- Eget direktlyg från Kalmar, Karlstad, Skellefteå eller Ängelholm
- Rätt storlek på flygplan beroende på antalet gäster
- Flygplatstransfer för samtliga  gästerna
- Övernattningar för upp till 100 gäster
- Samtliga måltider till alla gäster
- Bröllopsmiddag
- Planering av menyn
- Hjälp med val av viner
- Dekorationer
- Blomsterarrangemang inkl. brudbukett
- Fotograf
- Håruppsättning
- Manikyr

Intresse kan anmälas genom att skicka en bokningsförfrågan (ej bindande) som du hittar i övre högra hörnet.
 
 

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär