Kontrasternas Moskva

Flyg från Kalmar eller Skellefteå den 10-13 maj 2019.

Moskva är Rysslands huvudstad och största stad, belägen vid Moskvafloden i den centrala delen av europeiska Ryssland. Det är en av Europas folkrikaste städer med 12,2 miljoner invånare. Här finns världsberömda sevärdheter som Vasilijbasilikan, Röda Torget, Kreml, Bolsjojteatern och Gorkijparken.

Men Moskva är också shopping. Antingen shoppar du loss i något av alla de varuhus som erbjuder allt från knappnålar till lyxartiklar eller så strosar du på en mysig marknad och inhandlar en obligatorisk Babuschkadocka.

Moskvas tunnelbanestationer anses vara några av de vackraste i världen och det är enkelt och billigt att göra en tunnelbanesafari för att upptäcka dem. Staden kan också med fördel upptäckas från det nätverk av "Hop on-Hop off"-båtar som finns.

Naturligtvis finns det en uppsjö av spännade restauranger och det är relativt billigt att äta där. Priserna är ungefär hälften mot t.ex. Stockholm och då blir det ju lättare att skämma bort sig själv med lite rysk kaviar och champagne.

Följ med oss på en spännande weekendresa  med svensk reledare och låt våra kunniga guider ta hand om er och göra er resa till en oförglömlig upplevelse. Flygplatstransfer och en en stadsrundtur  med ett besök i Kreml med svensktalande guide på 5 timmar ingår i priset.

Andra utflykter och tillval finns i bokningsprocessen. Vi rekomenderar att boka våra utflykter eftersom det ibland kan vara timslånga köer till vissa attraktioner och guidade turer kan då smita förbi och gå in i en egen ingång.
 

Flygtider:
Skellefteå/Kalmar - Arlanda            06.35//06.25 - 07.45//07.15
Arlanda - Moskva                                10.15 - 13.30 lokal tid

Moskva - Arlanda                                 07.15 - 08.35 lokal tid
Arlanda - Kalmar/SKellefteå             14.45//11.30 - 15.35// 12.40

I paketet ingår:
- Flyg Skellefteå eller Kalmar  - Moskva via Arlanda
- 23 kg incheckat bagage 
- Transfer till och från hotellet
- 3 nätter del i dubbelrum på Hotel  Arbat House ***, inkl frukost
- Stadsrundtur  m Kreml 5 timmar inkl. svensktalande guide

Önskar ni hjälp med visumansökan så kan ni välja till det i bokningsprocessen.
Det vi behöver av er:
- Pass som är giltigt minst 6 mån efter hemresa
- Nytaget färgfoto som är godkänt för visum
- Försäkringsintyg i orginal på på engelska, s.k "rysslands intyg"

Vi har även några utflykter som tillval, min 5 pers för att utflykten ska bli av:

Låt dig inspireras av filmen nedan:

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär