Möt våren i Paris

Direktflyg från  Kalmar 22-25 mars 2019
Paris förföriska charm är legendarisk och av goda skäl. Inbjudande trottoarkaféer, glänsande butiker, museer av världsklass och fantastiska restauranger gör Paris till urtypen av städer - vacker, modig, självsäker och inspirerande. Triumfbågen, Champs-Elysées, Montmatre, Sacre Ceur, Eiffeltornet, Louvren - listan kan göras lång på det du måste se. Men passa också på att vila fötterna på ett trottoarkafé efter en dag längs Seine och dess sevärdheter – den perfekta Parisupplevelsen kombinerar lugn och ro med aktiviteter och tillräckligt med tid för både god mat och utställningarna på Louvren. Besök Notre Dame, gå på jakt efter fynd på Marché aux Puces de Montreuil och Marché Biologique Raspail och toppa med en föreställning på Moulin Rouge.

Du kan välja att bara köpa en flygstol men goTO Nordics har också satt samman några prisvärda paket som gör vistelsen enkel. Du flyger från Kalmar Öland Airport där du parkerar enkelt nära ingången. Du landar på Charles de Gaulle flygplatsen i Paris efter drygt två timmars direktflygning. Med snabbtåget är du på stationen Gare de Nord i Paris centrala delar på ca en halvtimme (pris ca € 10, ingår ej i paketet). Kanske hinner du en sväng till Notre Dame efter att du har checkat in? Troligen hittar du en förföriskt mysig restaurang på kvällen där du njuter av det franska köket. För nästkommande dag kan du i bokningsprocessen välja till olika aktiviteter som guidade turer i buss eller i båt på Seine. Vi ordnar också med inträden till olika sevärdheter. Kanske vill familjen besöka Asterixparken? Eller kanske vill ni ha en helvistelse på EuroDisney?

2018-10-21 FLYGET ÄR I PRINCIP FULLBOKAT. EVENTUELLT KAN PLATSER BLI LEDIGA VID EVENTUELLA AVBOKNINGAR. FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL DESSA PLATSER GÅR DET ATT BOKA PÅ EN VÄNTELISTA OCH TILLDELNING SKER DÅ ENLIGT PRINCIPEN "FÖRST TILL KVARN......"

2018-11-02 VI HAR FÅTT NÅGRA ÅTERBUD SÅ NU FINNS DET ETT FÅTAL PLATSER BOKNINGSBARA.

2018-11-04 DET LÖNAR SIG ATT ANMÄLA SIG PÅ VÄNTELISTAN. NU HAR VI HAFT 6 ÅTERBUD SOM VI KUNNAT ERBJUDA DE SOM STÅR PÅ VÄNTELISTAN.

Med våra baspaket kan du spendera dina pengar på det som ger livet guldkant.

Inspireras av filmen nedan:

I baspaketet ingår

- Direktflyg Kalmar- Paris t/r  ( Till Charles de Gaulle flygplats)
- 20 kg incheckat baggage och 5 kg handbaggage
- 3 nätter i delat dubbelrum på Hotel IBIS Bercy***  eller Hotel IBIS Tour Eiffel ***
- 3 Frukostar

Olika aktiviter kan också bokas till i bokningsprocessen .

Här kan du läsa mer om Hotel IBIS Bercy som vi erbjuder i vårt baspaket:

Här kan du läsa mer om det Hotel IBIS Tour Eiffel som vi erbjuder i vårt baspaket:

Pris från:
3 950:-
Dagar:4
- Direktflyg Kalmar-Paris t/r (CDG - Charles de Gauelle flygplats)
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/3KalmarWeekend i Paris Hotel IBIS Tour Eiffel
Direktflyg från Kalmar.
Fullbokad, väntelista5 895:-Boka på väntelistaMer information
22/3KalmarWeekend i Paris Hotel IBIS Bercy
Direktflyg från Kalmar
Fullbokad, väntelista5 195:-Boka på väntelistaMer information
22/3KalmarWeekend i Paris Flygstol
Direktflyg från Kalmar
Fullbokad, väntelista3 950:-Boka på väntelistaMer information

Möt våren i Paris

4 dagarfrån 3 950:-
Direktflyg från Kalmar 22-25 mars 2019 Paris förföriska charm är legendarisk och av goda skäl. Inbjudande trottoarkaféer, glänsande butiker, museer av världsklass och fantastiska restauranger gör Paris till urtypen av städer - vacker, modig, självsäker och inspirerande. Triumfbågen, Champs-Elysées, Montmatre, Sacre Ceur, Eiffeltornet, Louvren - lis...Läs mer

Höstweekend i Paris

4 dagarfrån 3 995:-
Direktflyg från Karlstad 15-18 november 2019 Paris förföriska charm är legendarisk och av goda skäl. Inbjudande trottoarkaféer, glänsande butiker, museer av världsklass och fantastiska restauranger gör Paris till urtypen av städer - vacker, modig, självsäker och inspirerande. Triumfbågen, Champs-Elysées, Montmatre, Sacre Ceur, Eiffeltornet, Louvren...Läs mer