2020-01-24: ​​​​​​​Weekendflyg till Riga direkt från Kalmar Öland Airport

Weekendflyg till Riga direkt från Kalmar Öland Airport

goTO Nordics AB, med huvudkontor i Kalmar, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Kalmar Öland Airport. Nu lanseras Riga som en weekendresa som sker med direktflyg från Kalmar den 24-27 september 2020. Flygningen, som tar drygt två timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Airbus 220-300 med 145 stolar.

Staden Riga ligger där floden Daugava rinner ut i Rigabukten. Riga är rik på historia, kultur och nöjesliv och jämförs ofta med Paris under 1930-talet. Staden finns också med på UNESCO:s världsarvslista.

- Vi är otroligt glada över att kunna presentera en favorit i repris från Kalmar Öland Airport säger Olle Fält som är styrelseordförande för goTO Nordics AB. Riga är en fantastisk destination som erbjuder historiska sevärdheter i världsklass i kombination med pittoreska kullerstensgator med mysiga uteserveringar samt ett rikt nöjesliv, vilket våra resenärer för ett år sedan verkligen uppskattade. Vi hoppas naturligtvis att alla andra tar chansen att uppleva en spännande helg i Baltikums pärla. Våra senaste weekendproduktioner till Prag och Krakow har bokat otroligt bra och blivit fullbokade på några veckor.  

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Hela resan är 100 % klimatkompenserad. Alla delar, flyg, marktransporter, boende och måltider kompenseras och ingår i priset utan att resenärerna själva behöver välja det. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.  

- Efterfrågan på weekendresor där man kan flyga direkt från Kalmar är stor.  Många uppskattar enkelheten med att flyga hemifrån. Det här stärker vår regions attraktivitet i ett boendeperspektiv, vilket är något vi jobbar tillsammans för, och därför gläds åt, säger Karin Lagerlöf, Marknadschef, Kalmar Öland Airport.

goTO Nordics som etablerades i Kalmar i början av 2017 har sedan starten erbjudit direktflygningar från Kalmar till Haugesund, Riga, Krakow, Prag, Bratislava, Paris och Barcelona.

För mer information se www.gotonordics.com eller kontakta
Olle Fält, goTO Nordics AB, 0480-780 360
Karin Lagerlöf, Kalmar Öland Airport AB, 0480-459 019

goTO Nordics AB är ett reseföretag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor på flygplatsen i Kalmar och försäljningskontor på flygplatsen i Skellefteå. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet. goTO Nordics resor klimatkompenseras alltid till 100 %.