Praktfulla Prag

Flyg från Kalmar eller Skellefteå via ARN 26-29 april 2019

Prag anses vara en av de vackraste städerna i världen. I dess bevarade historiska centrum, som sedan 1992 är med på UNESCOs världsarvslista, återspeglas de senaste elva århundradenas historia. En stad full av sevärdheter, förtrollar inte bara sina besökare med sin charm och skiftande arkitektur och imponerade vyer utan också med sin intima, romantiska atmosfär.  
Prag är också musik (inte bara klassisk) och konst, som du stöter på här överallt men också en stad av trädgårdar och parker och sist men inte minst, staden där man brygger och dricker den kanske bästa ölen i världen.

Som kanske ingen annanstans i världen är det i Prag möjligt att gå igenom och bokstavligen vidröra Europas historia. Tack vare det faktum att staden inte skadades av de två världskrigen, går det här att föreställa sig livet under de olika århundradena. Besök riddarnas, alkemisternas, hantverkarnas, köpmännens och de forntida kungarnas tid. Res i tiden och upplev de gångna århundradenas miljöer. 

I paketet ingår:

- Flyg Kalmar/Skellefteå - Prag T/R
- 20 kg incheckat baggage
- 3 nätter i delat dubbelrum på Hotell Central i gamla staden***
- 3 frukost 

Mer information

Central Hotel Prague erbjuder ett centralt boende i Prag, runt hörnet från Gastronomi-museum och Theatre Ungelt. Detta hotell ligger nära Den svarta madonnans hus och Praça da República.
Rum
Känn dig som hemma i ett av de 51 gästrummen. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även satellit-tv. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtork. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och mörkläggningsgardiner.

Inspireras av filmen nedan

Pris från:
5 995:-
Dagar:4
- 26-29 april 2019
- Flyg SAS från Kalmar/Skellefteå via arlanda - Prag t.o.r
- ett incheckat bagage per person
- Hotell Central i gamla stan inkl frukost *** 3 nätter
Transportsätt:Ingen transport
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/4Prag weekend 26-29 april 2019Mer än 85 995:-BokaMer information