2020-02-07: Prag igen från Skellefteå Airport

goTO Nordics AB, med kontor i Skellefteå, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Skellefteå Airport. Det blir ytterligare en avgång till Prag från Skellefteå den 15-18 oktober 2020. Flygningen, som tar knappt tre timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar.

Prag anses vara en av de vackraste städerna i världen. I dess bevarade historiska centrum, som sedan 1992 är med på UNESCOs världsarvslista, återspeglas de senaste elva århundradenas historia.

- Våra resor från Skellefteå  har bokat otroligt bra och blir oftast fullbokade på några veckor. Därför är vi extra glada att kunna presentera ytterligare en direktflygning till Prag från Skellefteå under hösten 2020, säger Olle Fält, COB för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Hela resan är 100 % klimatkompenserad. Alla delar, flyg, marktransporter, boende och måltider kompenseras och ingår i priset utan att resenärerna själva behöver välja det. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.  

- Vi är glada att goTO Nordics fortsätter att utveckla attraktiva reseerbjudanden från Skellefteå. Prag är en fantastisk destination som tilltalar många resenärer och som är efterlängtad i Skellefteå Airports reseutbud, säger Robert Linberg, VD för Skellefteå Airport.

goTO Nordics, etablerades i Skellefteå i början av 2017 har sedan starten erbjudit direktflygningar från Skellefteå till Amsterdam, Riga, Krakow, Barcelona och nu Prag.

 

För mer information se www.gotonordics.com/skelleftea-hostweekend-i-prag eller kontakta


Olle Fält, COB, goTO Nordics AB, 070 558 26 50
Robert Lindberg, VD, Skellefteå Airport, 070 551 70 75

 

 

goTO Nordics AB är ett reseföretag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor på flygplatsen i Kalmar och försäljningskontor på flygplatsen i Skellefteå. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet. goTO Nordics resor klimatkompenseras alltid till 100 %.