Spaweekend i Riga

Direktflyg från Skellefteå 3-6 maj 2019.
Hotel Jurmala Spa är en plats, där man återfår harmoni i själ och kropp! Kom bort från din vardagliga rutin och glöm bort omvärlden och unna dig en lugn avkoppling på ett lettiskt spacenter.
För din njutning och hälsa erbjuder Hotel Jurmala Spa i Lettland avkopplande massage, olika vattenbehandlingar, skönhetsbehandlingar för ansikte och kropp, frisyrer, manikyr - pedikyr, spa-kapsel, fem olika bastur och tre pooler med olika vattentemperaturer, sportaktiviteter, gym och ännu mer.
I centret finns fyra pooler med olika vattentemperatur: 28 °C, 31 °C, Kylmedium 14 °C, och barnpool 30-32 °C samt
Jacuzzi
Aqua bar
Kontrastdusch
Kaskad
Rysk dusch
Solarium
Massagerum (för dubbel massage)
Sex olika bastur: 100 °C, 80 °C, Saltbastu 48 °C, Ångbastu (romersk bastu) 47 °C, Aromatisk bastu 60 °C och barnbastu 50 °C

I baspaketet ingår:

- Direktflyg  Skellefteå - Riga T/R, inkl. 20 kg incheckat baggage.
- 3 nätter på Hotell Jurmala Spa **** inkl. halvpension (frukost & middag)
- Free WiFi 
- Transfer flygplats-hotell-flygplats
- 3 spabehandlingar
- 1 massagebehandling
- 1 Entré  per dag till spa-, bastu- och poolavdelningen

Mer information

Endast 20 minuters bussresa från Rigas flygplats ligger staden Jurmala, eller som den också kallas Rigas Jurmala (Rigas strand). Orten, med sina ca 55.000 innevånare, är en gammal bad- och kurort och bebyggelsen består av charmiga art nouveau-hus (jugend).  Platsen kallas också för Lettlands riviera, främst för den 32 kilometer långa och grunda sandstranden. Staden har ett stort antal restauranger och cafeer där du kan avnjuta såväl det lokala som det internationella köket. Varför inte prova MaMa som serverar lokala och medelhavsinspirerade rätter: Dom erbjuder också en särskild meny för husdjur!
Jurmalas centrum heter Majori och härifrån finns utmärkta tågförbindelser till Rigas Centralstation. Turen tar ca 30 minuter och kostar ca 15 kronor.

Vi kan erbjuda er en fantastisk SPA helg på Hotel Jurmala SPA. En egen transferbil väntar på er på flygplatsen och tar er direkt till hotellet. 
När ni anländer så kan ni få checka in på en gång, om rummen finns tillgängliga. Sedan är det upp till er hur ni vill spendera er tid.  
Behandlingarna ni kan välja på, ser ni i listan nedan och det bokar ni via oss – vi kontaktar er då bokningen är gjord, och tar emot era önskemål om dag och vilka behandlingar ni vill ha.
På hemresedagen blir ni upphämtade på hotellet, som tar er snabbt och smidigt tillbaka till flygplatsen.

*60min massage menu                                      
Classical full bidy massage
Lymph drainage massage
Honey massage
Hot stone massage
Chocolate massage with wrapping
Vitamy massage
Massage with warm candle
 

**SPA menu
Chargot shower /15 min
Underwater massage  /20 min
Barotherapy (pressure boot therapy) /20 min
Wellness hair mask / 30min
Underwater vacuum massage / 20min
Cleopatra pearl bath / 20min
Peeling + Soy candle therapy for hands (soy candle) /20 min
Histomer treatment for tired legs / 30 min
Aromatherapy pearl bath with extracts from sapropel muds /20 min
Sapropel mud applidation Locally (1 zone) / 20 min

2018-11-08. DIREKTFLYGET FRÅN SKELLEFTEÅ TILL RIGA ÄR I PRINCIP FULLBOKAT. DET GÅR ATT BOKA PÅ VÄNTELISTA EFTERSOM DET KAN BLI EN DEL ÅTERBUD. DET ÄR DÅ PRINCIPEN "FÖRST TILL KVARN" SOM GÄLLER.

2018-11-12. PGA AV ÅTERBUD SÅ HAR VI NU ÅTER ETT FÅTAL PLATSER BOKNINGSBARA.

Låt dig inspireras av filmen från Jurmala Spa

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär