Stockholm All inclusive

Flyg från Kalmar. Stockholm, staden på öarna, Nordens Venedig, Huvudstaden. Kärt barn har många namn. Kanske är Stockholm en av världens vackraste städer. Byggd på 14 olika öar som ansluts med varandra genom 57 broar gör Stockholm till en magisk upplevelse. Med vårt paket får du inträde till 60 olika attraktioner och du tar dig bekvämt mellan dessa med Hop on Hop off bussar eller båtar. Stockholm är en perfekt stad att utforska både på land och till sjöss och erbjuder unika perspektiv med båt, buss och till fots. Med vårt paket kan du njuta av av mängder med turer utan kostnad. Upptäck stadens vackra skärgård, öar och slingrande kullerstensbelagda gator från guidade promenader till historiska båtar och panoramabussar.

Njut av en kryssning runt Mälaren och besök det vackra historiska Drottningholms slott. Denna pittoreska båttur tar 60 minuter enkel väg och du kan ta in sevärdeheterna av detta fantastiska UNESCO Världsarv innan du upptäcker slottet, trädgårdarna, slottsteatern och Kina Slott. Åk ut till vackra Fjäderholmarna med en båttur som tar 25 minuter. Det är ett populärt utflyktsmål för både lokalbefolkningen och turister som besöker ön för att njuta av cafékultur och den oslagbara utsikten av stränder, skog och hav. Missa inte museet och bryggeriet på ön.

Det finns inget bättre sätt att se sevärdheterna i Stockholm än att åka en fri tur med Hop On-Hop Off buss & båt. Med över 24 busstopp att välja mellan kan du göra din egen sightseeingplan. Med båtturen kan du upptäcka kanalerna och vattenvägarna med 8 stopp, inklusive Kungliga Slottet, Vasamuseet och fler.

Låt dig inspireras av filmen nedan:

Paketet
- Flyg t/r Kalmar - Stockholm fredag-söndag
- 2 nätter på Scandic no.53 i Stockholminkl. 2 x frukost
- Fri entré till över 60 av Stockholms mest attraktiva attraktioner
- Fria buss- och båtturer i Stockholms stad, öar och kanaler
- Guidebok för att hjälpa dig planera din vistelse.

Hotellet
 
I hjärtat av Stockholm med shopping, restauranger och saluhall utanför dörren ligger Scandic No.53. Ta en kort promenad till Centralstationen, Stureplan och Gamla Stan. Tunnelbana och bussar går tvärs över gatan. Varva ner i deras sköna lounge och den mysiga innergården. Hotellrummen är moderna och fulla av smarta lösningar: dimmer och regndusch i badrummet samt gott om speglar.  I hotellets kombinerade lounge och restaurang serveras frukost, lunchbuffé, middag à la carte samt kaffe och drycker.  Fritt wifi i hela hotellet. Utanför hotellet hittar du allt från mysiga kvarterskrogar till kulinariska upplevelser på stjärnkrogar. Gå gärna förbi receptionen så hjälper dom dig att hitta eller boka bord. Du har nära till Stureplan med restauranger, barer och nattklubbar samt exklusiv shopping.  Du har nära till flygbussen som tar dig till och från Bromma Flygplats. 

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär