Vägra vinter i Barcelona 2020

Direktflyg till Katalonien  
Från Skellefteå  15- 22 mars 2020


Åk bort från snön och kylan när den är som värst. Med direktflyg till katalanska Lleida, i ett modernt jetplan med ca 189 platser, så landar du på Lleida flygplats där en transferbuss väntar på er och tar er direkt vidare till Barcelona. Transfertiden beräknas ta ca 2 timmar.
 Upplev Barcelona, världsstaden som har absolut allt. Det finns många skäl att älska Barcelona. Maten är ett - det katalanska köket anses som ett av världens främsta. Vinet är ett annat. De katalanska vindistrikten erbjuder toppviner från Montsant, Priorat och Tarragona, krispig Cava och smuttig Vermouth. Barcelonaborna är också riktiga livsnjutare. Minsta lilla kvarterskrog har bra viner, lufttorkad Jabugo-skinka och den goda Manchego-osten. Mitt i denna sjudande europeiska storstad finns också en fyra kilometer lång playa, så man behöver inte välja mellan stad eller strand om man bokar en resa till Barcelona.

Stadens unika design och arkitektur är ett annat. Bland Barcelonas konstnärer märks både Dalí, Picasso och Miró och kanske främst arkitekten Gaudí. Men den kanske främsta anledningen till kärleken för staden är atmosfären. Här finns en öppenhet, nyfikenhet och tolerans som är svår att hitta någon annanstans.

Om du skulle tröttna på kultur eller arkitektur i världsklass, som Gauidis La Segrada Familia eller Park Guell, kan du alltid strosa nerför shoppinggatan La Rambla och betrakta pantomimartister och andra gycklare. Stanna någonstans och avnjut några läckra tapas eller ett glas sangria. Temperaturen i mars kan nå upp till sköna 20 grader och att strosa på stranden i Barcelonetta får dig att koppla av fullständigt.

I paket 1 ingår:

- Direktflyg Skellefteå -Lleida T/R
- Inkl. 20 kg check in baggage
- Flyplatsskatter och avgifter
- Flygplatstransfer till/från hotellet i Barcelona 
- 7 nätter, del i dubbelrum på Hotel Front Maritim ****  
- 7 Frukostbuffé
- Hotellskatter
- 100 % klimatkompensation

I paket 2 ingår:

- Direktflyg Skellefteå -Lleida T/R
- Inkl. 20 kg check in baggage
- Flygplatsskatter och avgifter
- Flygplatstransfer till/från hotellet i Barcelona 
- 7 nätter, del i dubbelrum på Catalonia La Pedrera ****  
- 7 Frukostbuffé
- Hotellskatter
- 100 % klimatkompensation


 Låt dig inspireras av filmen nedan;
 

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär