Vårweekend i Riga 2020

Direktflyg från Skellefteå 23-26 april 2020.
OBS! Vårens flygningar flyttas till hösten pga Coronaviruset. Mer info hittar du här.

Riga, en charmig pärla som ligger ca 1,5 timme bort med flyg.
Här har du allt du kan önska dig; billig shopping, god mat, kullerstensgränder, uteserveringar, billig öl och mysiga kaféer.
Du kan välja att köpa en flygstol och sätta i hop ditt egna paket eller välja något av de alternativ som vi förberett och som du kan läsa om nedan. I våra paket ingår flygplatstransfer vilket inte finns att tillgå om du endast köper en flygstol.

Avresa Skellefteå torsdag 23 april
Avresetid 07:55. Beräknad ankomst 10:40.
Flight number: BT7701.
Preliminära flygtider

Hemresa Riga söndag 26 april
Avresetid 11:40. Beräknad ankomst 12:35.
Flight number: BT7702.
Preliminära flygtider

I baspaketet 1 ingår:

- Direktflyg  Skellefteå - Riga T/R, inkl. 20 kg incheckat baggage.
- 3 nätter på Islande Riga hotel, inkl frukost (Läs mer om hotellet)
- Transfer flygplats-hotell-flygplats
- 100 % klimatkompensation

I baspaketet 2 ingår:

- Direktflyg  Skellefteå - Riga T/R, inkl. 20 kg incheckat baggage.
- 3 nätter på Clarion Valdemars,  inkl. frukost. (Läs mer om hotellet)
- Eftermiddagskaffe buffé samt lättare middagsbuffé
- Transfer flygplats-hotell-flygplats 
- 100 % klimatkompensation

I baspaketet 3 ingår:

- Direktflyg  Skellefteå - Riga T/R, inkl. 20 kg incheckat baggage.
- 3 nätter på Hotel Mercure Riga City,  inkl. frukost. (Läs mer om hotellet)
- Transfer flygplats-hotell-flygplats 
- 100 % klimatkompensation

Mer information

Riga ligger vid floden Daugava vid stranden av Rigabukten. Historiska krönikor nämner år 1201 som datum för grundandet. År 1282 gick staden med i Hansaunioonen och blev en handels- och affärslänk mellan öst och väst. Riga är rik på historia, kultur och politiskt liv. Här finns vackra byggnader av anmärkningsvärd gotisk, barock, classicism och jugendstil-arkitektur. 1997 blev den centrala delen av Riga inkluderad i listan över UNESCO: s världsarv. 

Idag kallas Riga "Inspirationsstaden" och jämförs ofta med Paris på 1930-talet, där många författare och artister hittadar inspiration sittande i kaféerna i denna underbara stad. Här kan du också hitta världsklassopera och konst, jazz och rock, designerkläder, kasinon och klubbar.

Under besöket kan du att njuta av utsikten över stadens kanalparker, Kruttornet,  Lettiska nationalteatern, konstmuseet, det charmiga området Art Nouveau , Frihetsmonumentet, Lettlands universitet, Rysk-ortodoxa kyrkan, Operahuset, Daugava floden och dess broar och passagerarterminal. Den medeltida Gamla stan i Riga leder dig nedför kullerstensgatorna med utsikt över de vackraste sevärdheterna  Riga Slott, Katedralen, St Peter's kyrka, Stadshustorget och House of Blackheads, Rigas murar och Svenska porten.
Låt dig inspireras av filmen från Riga nedan

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. goTO Nordics AB  kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.
Dessutom har företaget goTO Nordics AB enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302

 

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär

Kalmar - Riga hösten 2020

4 dagarfrån 3 200:-
Direktflyg från Kalmar 24-27 september 2020. Riga, en charmig pärla som ligger ca 1,5 timme bort med flyg. Här har du allt du kan önska dig; billig shopping, god mat, kullerstensgränder, uteserveringar, billig öl och mysiga kaféer. Du kan välja att köpa en flygstol och sätta i hop ditt egna paket eller välja något av de alternativ som vi förberett...Läs mer