2019-09-06: Weekendflyg till Prag direkt från Karlstad Airport

goTO Nordics AB, med huvudkontor i Kalmar, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Karlstad Airport. Nu lanseras Prag som en weekendresa som genomförs med direktflyg från Karlstad den 30 april till 3 maj 2020. Flygningen, som tar drygt två timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar.

Prag anses vara en av de vackraste städerna i världen. I dess bevarade historiska centrum, som sedan 1992 är med på UNESCOs världsarvslista, återspeglas de senaste elva århundradenas historia.

- Vår senast weekendproduktion till Paris har bokat bra och det visar att intresset för weekendresor från Karlstad Airport finns i Värmlandsregionen. Därför är vi extra glada att kunna presentera en direktflygning till Prag som alltid är ett populärt resmål och har bokat extremt bra från andra avreseorter, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Hela resan är 100 % klimatkompenserad. Alla delar, flyg, marktransporter, boende och måltider kompenseras och ingår i priset utan att resenärerna själva behöver välja det. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.  

– Vi är jätteglada över att få ytterligare ett resmål från Karlstad till en av Europas finaste städer. Jag hoppas att värmlänningarna ser möjligheten i att resa enkelt och bekvämt direkt från Karlstad och möta våren i fantastiska Prag, säger Hans Wennerholm, VD, Karlstad Airport.   

goTO Nordics etablerades i Kalmar i början av 2017 har sedan starten erbjudit direktflygningar från Kalmar, Skellefteå, Sundsvall och Karlstad till destinationer som Amsterdam, Haugesund, Riga, Bratislava, Paris, Krakow, Barcelona, Malaga och nu Prag.

För mer information se www.gotonordics.com eller kontakta
Olle Fält, VD, goTO Nordics AB, 070 558 26 50
Hans Wennerholm, VD, Karlstad Airport, 054-540 77 01

 

goTO Nordics AB är ett reseföretag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor på flygplatsen i Kalmar och försäljningskontor på flygplatsen i Skellefteå. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet. goTO Nordics resor klimatkompenseras alltid till 100 %.