2019-06-20: Weekendflyg till Prag direkt från Skellefteå Airport

goTO Nordics AB, med kontor i Skellefteå, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Skellefteå Airport. Nu lanseras Prag som en weekendresa som sker med direktflyg från Skellefteå den 30 april till 3 maj 2020. Flygningen, som tar knappt tre timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar.

Prag anses vara en av de vackraste städerna i världen. I dess bevarade historiska centrum, som sedan 1992 är med på UNESCOs världsarvslista, återspeglas de senaste elva århundradenas historia.

- Våra senaste weekendproduktioner till Riga och Krakow har bokat otroligt bra och blivit fullbokade på några veckor. Därför är vi extra glada att kunna presentera en direktflygning till Prag som har varit ett efterfrågat resmål från Skellefteå, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Hela resan är 100 % klimatkompenserad. Alla delar, flyg, marktransporter, boende och måltider kompenseras och ingår i priset utan att resenärerna själva behöver välja det. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.  

- Skellefteå Airport fortsätter att utvecklas och i och med goTO Nordics nya satsning på Prag kan våra passagerare välja mellan direktflyg till 15 olika destinationer i Europa och Asien, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

goTO Nordics, etablerades i Skellefteå i början av 2017 har sedan starten erbjudit direktflygningar från Skellefteå till Amsterdam, Riga, Krakow, Barcelona och nu Prag.

För mer information se www.gotonordics.com eller kontakta
Olle Fält, VD, goTO Nordics AB, 070 558 26 50
Robert Lindberg, VD, Skellefteå Airport, 070 551 70 75

 

goTO Nordics AB är ett reseföretag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor på flygplatsen i Kalmar och försäljningskontor på flygplatsen i Skellefteå. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet. goTO Nordics resor klimatkompenseras alltid till 100 %.