2019-08-30: Weekendflyg till Prag direkt från Sundsvall Timrå Airport

goTO Nordics AB, med huvudkontor i Kalmar, etablerar sig nu med flygningar också från Sundsvall Timrå Airport. Som första destination från flygplatsen lanseras Prag. Resan blir en weekendresa som genomförs från Sundsvall den 23-26 april 2020. Flygningen, som tar knappt tre timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar.

Prag anses vara en av de vackraste städerna i världen. I dess bevarade historiska centrum, som sedan 1992 är med på UNESCOs världsarvslista, återspeglas de senaste elva århundradenas historia.

- Vår senaste lansering av Prag från Skellefteå  har bokat otroligt bra och blev fullbokad på tolv dagar. Därför är vi extra glada att kunna presentera just Prag när vi nu flyger för första gången från Sundsvall Timrå Airport, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Hela resan är 100 % klimatkompenserad. Alla delar, flyg, marktransporter, boende och måltider kompenseras och ingår i priset utan att resenärerna själva behöver välja det. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.  

-Det har funnits en mycket stor efterfrågan från innevånare i regionen för weekendresor till destinationer i Europa, något vi hittills inte haft möjlighet att erbjuda, därför är vi väldigt glada och stolta över samarbetet med go TO Nordics AB. Att få möta våren i en av de vackraste städerna i Europa är en vitamininjektion efter en lång och mörk vinter. Om resorna bokas bra så är tanken att fler liknande weekendresor skall lanseras till fler destinationer säger Frank Olofsson VD på Sundsvall Timrå Airport”.

goTO Nordics etablerades i Kalmar i början av 2017 har sedan starten erbjudit direktflygningar från Kalmar, Skellefteå och Karlstad till Haugesund, Riga, Bratislava, Paris, Amsterdam, Krakow, Barcelona, Malaga och nu senast, Prag.

För mer information se www.gotonordics.com eller kontakta
Olle Fält, VD, goTO Nordics AB, 070 558 26 50
Frank Olofsson VD, för Sundsvall Timrå  Airport AB, tel. 0721-709502

goTO Nordics AB är ett reseföretag som är specialiserat på att utveckla regionala flygplatser. Som samarbetspartner tar bolaget ett helhetsansvar för såväl inkommande som utgående resor, vilka paketeras, marknadsförs och säljs i befintliga linjenät såväl som i egenproducerade flygningar. goTO Nordics har huvudkontor på flygplatsen i Kalmar och försäljningskontor på flygplatsen i Skellefteå. goTO Nordics har ställt resegaranti till Kammarkollegiet. goTO Nordics resor klimatkompenseras alltid till 100 %.