Yogaretreats på Granö Beckasin

Våren 2016 höll Yogastudion Umeå sitt första yogaretreat på Granö Beckasin i Västerbotten. De blev snabbt väldigt populära och nöjda kundrecensioner strömmade in. Gäster som var nöjda över de duktiga lärarna som gett dem verktyg att ta med sig yogan in i vardagslivet och därmed få en lugnare och mer harmonisk tillvaro. Alla retreat hålls på Granö Beckasin, en ekoturismdestination mitt i naturen precis vid Umeälven. Investera i dig själv och ge vad din kropp behöver, res till Norrland och delta i ett oförglömligt yogaretreat - din kropp kommer tacka dig. 

Paketet

  • Flyg t/r Stockholm Arlanda - Skellefteå
  • Hyrbil, 3 dagar
  • Yogaretreat under 3 dagar med meriterade Yogalärare 
  • Helpension 
  • Övernattning på natursköna Granö Beckasin, 2 nätter

Yogaretreat 5-7 januari "Skapa ditt 2018"

Vårt tema för helgen är Sankapla. Direkt efter nyår är det många som skapar nyårslöften, och Sankalpa handlar om vad du innerst inne vill få in i ditt liv under såväl 2018 som resten av livet. Tanken med Sankalpa är att vi ska skapa det liv vi är avsedda att omfamna och njuta av. Syftet är att omvandla vårt liv fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. 

Yogaklasserna under helgen består av både fysisk yoga och den mjukare yinyogan – allt för att du både ska få arbeta igenom kroppen och hitta elden och passionen, och kunna få landa och hitta din återhämtning.
För att läsa mer just detta retreat, klicka här.

Yogaretreat 9-11 februari "Återhämtning"

Just innan vårvintern hunnit komma med sitt ljus spenderar vi en helg tillsammans för att återhämta oss, komma ned i varv och fylla på. Runtomkring oss har vi Granös snötyngda skogar, tystnad, lugn, och med lite tur bjuder kvällarna på norrskenshimlar ovanför oss.

Yogaklasserna under helgen består både av fysisk yoga och den mer vilsamma yinyogan, där växlingen dem emellan hjälper dig att både få arbeta igenom kroppen och att få landa och ge kroppen utrymme för återhämtning. Vi yogar på en nivå som passar såväl nybörjare som erfarna.
För att läsa mer just detta retreat, klicka här.

Yogaretreat 9-11 mars "Frihet"

Vårt tema för helgen är Frihet. Ju mer ihärdigt vi kan skala bort saker, känslor, tankar och beteenden vars bäst-före-datum har passerat, desto mer fria kan vi känna oss. Målet för detta retreat är att du ska få hjälp att skala bort sådant som känns irrelevant och onödigt. Du får lära dig konkreta verktyg för att städa ut gammalt groll så att färre saker tar uppmärksamhet från nuet. 

Yogaklasserna under helgen består av både fysisk yoga och den mjukare yinyogan – allt för att du både ska få arbeta igenom kroppen och hitta elden och passionen, och kunna få landa och hitta din återhämtning. För att läsa mer just detta retreat, klicka här.

Yogaretreat 8-10 juni "Återhämtning"

I början av juni, med försommargrönska och ljusa nätter, spenderar vi en helg tillsammans med fokus på yoga för dig som vill ge dig själv återhämtning och komma ned i varv

Yogaklasserna under helgen består både av fysisk yoga och den mer vilsamma yinyogan, där växlingen dem emellan hjälper dig att både få arbeta igenom kroppen och att få landa och ge kroppen utrymme för återhämtning. Vi yogar på en nivå som passar såväl nybörjare som erfarna. När du reser hem igen på söndagen hoppas och tror vi att du är påfylld med lugn och harmoni och goda känslor, och med övningar och redskap för att bibehålla harmonin och närvaron även i din vardag. För att läsa mer om just detta retreat, klicka här.

Boende & Mat

Vid bokning kan du välja om du vill bo i det moderna men naturnära Ekohotellet eller i det spektakulära fågelnästet, högt upp bland träden. Maten lagas på lokala och ekoligiska råvaror av passionerade kockar som gärna lagar vegetariskt eller veganskt för den som önskar.

I samarbete med Yogaretreats Norrland.

Skicka bokningsförfrågan

Låter detta intressant? Skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig inom 24h.

Formulär